L’espectacle de màgia “Impossible” arriba este diumenge a Finestrat

Donación solidaria de la asociación CHUMS a las familias atendidas por Servicios Sociales
23/10/2017
Puesta a punto del cementerio de Finestrat de cara al Día de Todos los Santos
24/10/2017

ÚLTIMES ENTRADES PER A ASSISTIR A ESTE ESDEVENIMENT BENÈFIC DESTINAT A RECAPTAR FONS PER A RESTAURAR L’ESGLÉSIA

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que encara queden entrades disponibles per a assistir a l’espectacle “Impossible. Creuràs en la màgia” que se celebra este diumenge, 29 d’octubre, a la sala d’actes de la Casa de Cultura. Este esdeveniment té un fi benèfic perquè la recaptació pel preu de les entrades (3€) anirà destinada a la rehabilitació de l’Església de Sant Bertomeu, patrimoni de la localitat.
La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va indicar que l’església, que data de 1751, necessita una actuació urgent per a reforçar els fonaments i evitar filtracions d’aigua. “Donada la seua antiguitat i tenint en compte que l’església forma part del nostre patrimoni arquitectònic, des del consistori col·laborarem en la seua rehabilitació mitjançant aquesta fórmula que és organitzar un espectacle de màgia, molt familiar, a què esperem que acudisca molt públic de Finestrat i de tota la comarca”.

“Impossible” és una producció d’arts màgiques en què intervenen tres prestigiosos mags: David Climent, Mag Malastruc i Lautaro. Ells seran els encarregats de donar vida a un espectacle en què hi haurà escapismes, grans il·lusions, aparicions i desaparicions, viatges impossibles i un sorprenent final amb un número de manipulació de rajos làser. Segons va afirmar l’edil de Joventut, “serà un esdeveniment molt especial, que farà les delícies dels més xicotets i amb el que tots podrem contribuir en la conservació de l’edifici de l’Església parroquial de Finestrat”.
Les entrades per a l’espectacle de màgia ja estan a la venda a un preu de 3€ i es poden adquirir en el departament de Joventut (3a planta, Ajuntament) en horari de matins o bé, a les vesprades, en la mateixa església parroquial.
GABINET DE PREMSA (24.10.17)

DAVID CLIMENT:
Premi MERLÍ 2015 atorgat per la IMS (International Magicians Society) amb seu en Las Vegas per la seua fusió de la màgia amb les més modernes noves tecnologies. És organitzador del Festival Internacional de Màgia “Ciutat de Benidorm”.
Creador del MagicCircus, el circ estable de Benidorm, porta des dels 10 anys en el món de l’espectacle i actualment és mag resident en la prestigiosa sala d’espectacles Benidorm Palace a més d’haver actuat en països com Itàlia, França i Hongria.

MAG MALASTRUC:
Especialitzat en la disciplina més complicada de la màgia: la Màgia Infantil.
Mag Malastruc és fundador de les “Jornadas Infatomágicas de Finestrat”. Actualment coordinador d’espectacles de màgia en la cadena hotelera Magic Costa Blanca, Mag Malastruc ha actuat en els festivals de màgia més importants d’Espanya: Lugo Máxico, Festival de Màgia de Marín, Extremagia, Congrés nacional de Mags Infantils, Festival de Màgia de carrer de Múrcia, etc.

LAUTARO:
El seu domini de totes les disciplines màgiques i el seu coneixement profund de la màgia clàssica converteixen a Lautaro en un dels mags més premiats d’Espanya.
Amb el seu últim número d’aparició de coloms està recorrent gran part dels escenaris europeus.