L’escriptor Manuel Sánchez Pérez torna a Finestrat per a presentar la seua última novel·la: “El concierto”

AVÍS: tallament accés al nucli històric pel carrer Fonteta-Dijous 7 febrer
06/02/2019
Avança la canalització del barranc de la Cala de Finestrat per a evitar inundacions
06/02/2019

La Casa de Cultura de Finestrat acull aquest divendres, 8 de febrer, la presentació d'”El Concierto”, l’última novel·la de Manuel Sánchez Pérez. Després de participar en la I Fira del Llibre de Finestrat, celebrada el passat mes d’abril, amb la seua obra “El príncipe del calcetín mojado” la localitat torna a obrir-li les portes per a donar a conéixer el seu últim treball, “El concierto”, una novel·la basada en un fet real com va ser el concert per a violí i orquestra “l’Alfàs del Pi” compost per Juan Francisco Tortosa i interpretat per Joaquín Palomares. El llibre arreplega la història d’amor entre Zsolt Palomares, reconegut violinista i Irene Tortosa, llicenciada en Belles Arts, que es veurà interrompuda per la detenció de Zsolt com a presumpte autor de l’homicidi d’una dona. En aquesta trama Irene intentarà demostrar que és innocent i per a això posarà en risc la seua pròpia vida.

En paraules de la regidora de Cultura, María Llorca, “per a nosaltres és un honor comptar amb el professor i escriptor Manuel Sánchez Pérez a Finestrat. Ja va formar part de l’elenc d’autors de la I Fira del Llibre que celebrem el passat mes d’abril amb un destacat èxit de públic. I per a aquest divendres també ens agradaria comptar amb l’assistència de molts veïns perquè a Finestrat és molt rellevant la inquietud literària. Així ho vivim cada mes amb la trobada del Club de Lectura La Finestra Màgica que se celebra en el nostre museu i que reuneix nombroses persones de tota la província”.

Sánchez Pérez va ser l’autor guanyador del IV certamen literari “Abuelo cuéntame un cuento” de La Nucia 2014 amb el conte La lección del señor Bonifacio i del 2n premi del V certamen “Abuelo cuéntame un cuento” de 2015 amb Javier, el rey de la casa. Durant molts anys el seu treball literari ha estat especialment dirigit al públic infantil a través de contes, novel·les i obres de teatre. En la seua creació també hi ha textos teatrals per a públic adult com Cecilia, Un método infalible para ligar, La próstata me está matando, Cristo el Moro, etc. i novel·les com El último crimen de la inquisición, El código secret del Quijote o ¿Quién mató al señor Braulio Montes?

La presentació d'”El Concert” tindrà lloc en la Casa de Cultura, aquest divendres 8 de febrer a partir de les 18:30 hores.

GABINET DE PREMSA (6.2.19)