El diumenge 23 d’octubre celebrarem EL DIA DE LA NATURA a Finestrat

Aquest dissabte se celebra a la Cala de Finestrat el taller “Dissenya la teua Àmfora” amb els guanyadors d’II Finestrat Art Público
11/10/2022
Nova edició del programa “Activa’t i troba la teua Ocupació” per a ajudar a la ciutadania de Finestrat en la seua cerca de Treball
14/10/2022

El Centre Excursionista El Portell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat, organitza el Dia de la Natura.

Serà diumenge que ve 23 d’octubre a la Font del Molí, un dels paratges naturals més emblemàtics de Finestrat, als peus del mateix Puig Campana.

La jornada començarà a les 9 del demà i està pensada per a per a compartir un dia mediambiental entre els més xicotets, joves i majors.

Entre altres activitats tindrem:

  • Excursió a la Foia de Cac. Amb una distància de 6 quilòmetres i una dificultat mitjana, aquesta pensada per a aquells que els agrade experimentar una vivència en viu i en directe amb la muntanya. Qui s’anime a pujar tindrà el privilegi de gaudir de grans vistes de Finestrat i del Puig Campana.
  • Taller de Pintura de Casetes de Fusta per a Ocells. A partir dels 3 anys podeu apuntar-vos.
  • Taller d’Experiència Agrocosmètica desenvolupada per Salsabó per a xiquets entre 3 i 10 anys.

Per a inscriure-us teniu temps fins al 21 d’octubre. Segueix aquest link https://forms.gle/fZYCGCxLGEjGidK58 o segueix el QR que trobaràs en els cartells.

Recordeu, estarem en plena natura. Participarem en diferents activitats i tindrem l’oportunitat de saber que és viure i respectar el nostre medi ambient.