El dissabte 18 de desembre se celebra la I Cursa de Nadal Cala de Finestrat

DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA
25/11/2021
13 medalles d’or per al Club Taekwondo Finestrat en l’Open d’Alzira
26/11/2021

L’ORGANITZACIÓ OFERIRÀ UN ESPAI SOLIDARI PER A COL·LABORAR AMB CÁRITAS FINESTRAT I AMB LA SOCIETAT PROTECTORA D’ANIMALS I PLANTES

El dissabte 18 de desembre se celebra la I Carrera de Nadal Cala de Finestrat per motiu de les festes nadalenques. Organitzada per Grup Brotons amb el suport institucional de l’Ajuntament de Finestrat des de la Regidoria d’Esports, aquest esdeveniment esportiu també serà de caràcter solidari perquè els corredors i totes aquelles persones que vulguen ajudar de cara a aquestes dates nadalenques podran realitzar aqueix matí les seues aportacions a Cáritas Finestrat i també a la Societat Protectora d’Animals i Plantes de Benidorm-Marina Baixa.

L’edil d’Esports, David Alarcón i el responsable de Màrqueting de Grup Brotons, Daniel Aguilar, van presentar aquest matí l’esdeveniment a l’Ajuntament de Finestrat, al costat dels representants de Càritas, Maribel Fernández i Pedro Santos i Pilar López, directora de la Protectora d’Animals. “acabada de finalitzar la Costa Blanca Trails en el nostre Puig Campana ens n’anem a la Cala perquè també ens agrada córrer per la zona costanera de la localitat. En aquest cas es tracta d’una carrera popular de 5 quilòmetres de distància amb premis per als primers classificats en cada categoria, carreres infantils, concurs de disfresses i, sobretot, un component solidari molt important que té com a destinataris a l’associació Càritas Sant Bartolomé de Finestrat i també a la Protectora comarcal d’Animals”, va indicar l’edil, David Alarcón. “Per tant, es tracta de fomentar l’esport, fomentar la visita a la nostra platja, gaudir d’un matí prenadalenc a l’aire lliure en la nostra Cala de Finestrat i ajudar als qui més ho necessiten, especialment després d’aquesta any i mig de pandèmia que portem vivint”.

Per part seua, Daniel Aguilar, del grup Brotons, va explicar els detalls tècnics de la carrera que tindrà 5 quilòmetres de distància per a majors de 14 anys i carreres infantils fins a 13 anys. Partirà a les 10.00 hores des de la zona de la platja i l’itinerari cobrirà l’Avinguda Marina Baixa, amb 3 voltes en sentit de pujada i de baixada passant per la Plaça de l’Àmfora. A més del caràcter solidari de la prova, hi haurà també un potent element lúdic perquè les persones inscrites podran córrer disfressades, preferiblement amb vestimenta d’inspiració nadalenca. “De fet, ambientarem la carrera amb nadales. I és que volem acomiadar l’any de manera saludable, fomentant la diversió, l’esport i també l’esperit de suport i solidaritat cap a les persones que més el necessiten”. A més, Grup Brotons posa en marxa en aquest esdeveniment el projecte “Esdeveniments 100% reciclats”, es tracta d’una iniciativa on reciclarem de forma ordenada tot els residus generats per al seu posterior reciclatge, fomentant la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient en tots els esdeveniments que organitzem”, va indicar Daniel Aguilar.

Espai solidari per a CÁRITAS FINESTRAT i PROTECTORA D’ANIMALS I PLANTES

Aqueix matí, des de les 9.00 hores, s’habilitarà un espai solidari on les persones podran col·laborar amb Cáritas Finestrat. Des d’aquesta entitat van fer una crida a l’aportació de les seues principals necessitats en aquests moments com són productes de neteja, articles d’higiene personal “i també productes típics nadalencs com a torrons, dolços… perquè ens agradaria fer-li-ho arribar a les famílies en situació de major vulnerabilitat en aquestes dates tan especials”, va assenyalar Maribel Fernández. Per part seua, Pilar López de la Protectora d’Animals també va informar sobre la necessitat de col·laborar amb pinso per a gats i gossos.

POTS ESCOLTAR LA RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ ACÍ

La I Carrera de Nadal Cala de Finestrat oferirà a tots els participants una àrea d’avituallament amb diferents fruites i begudes patrocinada per Coca-Cola i Aneto. A més, l’organització premiarà amb trofeus i regals als primers classificats en cada categoria; tant en les carreres com en el concurs de disfresses en totes les seues modalitats, individual, parella o grup. Per a participar en el concurs de disfresses l’organització exigeix participar en la carrera, que es podrà realitzar corrent o caminant.

La prova compta amb un ampli dispositiu de seguretat compost per responsables sanitaris, agents de la Policia Local i voluntaris de Protecció civil, a més de l’aplicació de les mesures de contenció enfront del COVID-19.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar de manera en línia fins al divendres 17 de desembre en www.grupobrotons.es. També hi haurà possibilitat d’apuntar-se de manera presencial el mateix dia de la carrera fins a 30 minuts abans de l’eixida de carrera.

(GABINET PREMSA.25.11.2021)

Horaris:

Lliurament dorsals: 9.00-9.30h.

Eixida carrera 5km: 10.00h.

Carreres infantils: 11.00h.

Lliurament de premis: en finalitzar les carreres.