El dijous 9 finalitza el cicle de xarrades de l’Associació Empresarial de Finestrat

Pròxima inauguració de l’exposició de l’alumnat infantil de l’Escola d’Art de Finestrat
01/06/2022
Comença el servei de socorrisme tots els dies a la Cala de Finestrat
02/06/2022

PARLARAN DE LA IMPORTÀNCIA DEL LLENGUATGE VERBAL I NO VERBAL APLICAT A LA COMUNICACIÓ EMPRESARIAL

Van començar al gener i s’acomiaden aquest mes de juny per a obrir el parèntesi estival. Parlem del cicle de xarrades de l’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI) amb les quals a més d’abordar temes d’interés per a l’empresariat local i comarcal, han fomentat el contacte entre emprenedors i empreses de tota la província d’Alacant des del Viver d’Empreses de Finestrat.

La xarrada amb la qual finalitza aquest cicle es titula “Paraules que canvien ments” i tractarà sobre influir i persuadir a través del llenguatge: “Quan les persones ens comuniquem evidenciem els nostres patrons de pensament i motivació mitjançant el nostre llenguatge verbal i no verbal. És possible aprendre a identificar aquests patrons per a poder dirigir-nos als altres d’una forma que concorde amb la seua manera de pensar i que li motive. És una competència essencial per a persones l’activitat de les quals consisteix a tractar amb altres persones i on juga un paper essencial la persuasió o motivació (àmbit comercial, relació amb clients, direcció d’equips, etc.)”, van indicar des dels ponents de PNL PLUS.

En aquesta jornada de treball presentaran els eixos centrals que permeten identificar el que motiva als altres i els participants tindran l’oportunitat de practicar amb això.

Serà el dimecres 9 de juny, a les 18.00 hores, a la sala d’actes del Viver d’Empreses de Finestrat (Avinguda Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial)

Inscripció:

La Jornada és gratuïta. Per a assistir a la mateixa haurà d’inscriure’s prèviament remetent un correu electrònic a info@asefi-finestrat.org indicant nom i cognoms, empresa a la qual pertany i telèfon i correu electrònic de contacte.

En finalitzar hi haurà un treball en xarxa entre totes les empreses assistents per a acomiadar aquestes jornades que es realitzen des de primers d’any i comptant amb el suport de l’Ajuntament de Finestrat.

Ponents:

PNL PLUS – DESENVOLUPAMENT PERSONAL I PROFESSIONAL

Marcel Genestar

Formador de PNL i Coach professional certificat IANLP

Membre didacta de l’AEPNL (Associació Espanyola de PNL).

Fellow Member Trainer de l’ANLP (International Association forNLP).

Coach professional reconegut per la International Association for NLP.

Mayte Galiana

Formadora en PNL i Coach personal i de salut.

Membre didacta de l’AEPNL (Associació Espanyola de PNL).

Fellow Member Trainer de l’IANLP (International Association forNLP).

Màster en Hipnosi Ericksoniana amb PNL / Màster en PNL i Salut.

Coach Wingwave® Certificada.

Premsa Finestrat (1-06-2022)