El consistori inverteix 15.000€ en nova maquinària i posada a punt de les sales del pavelló municipal de Finestrat

Finestrat celebra aquest diumenge la “Festa de l’Esport” en la zona de La Foia amb l’assistència del President de la Diputació
28/02/2019
Les sènior del Club Voleibol Finestrat conquisten la 2a posició autonòmica
28/02/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez i el regidor d’Esports, David Alarcón, van visitar este matí el pavelló municipal amb motiu de la finalització de la reforma integral de les dues sales interiors. En concret, des de l’Ajuntament han invertit prop de 15.000€ en l’adquisició de nous aparells de musculació i en el manteniment de la maquinària. També han pintat les dues sales, tant la de musculació com la d’usos múltiples, incorporant la imatge de la marca turística de Finestrat. I han millorat la senyalització amb la informació sobre horaris i normes d’ús de les instal·lacions.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va recordar que el pavelló municipal de Finestrat va obrir les seues portes l’any 2011 “i cada vegada compta amb més usuaris. Per tant, era important intervindre per a garantir el manteniment i, sobretot, posar a disposició dels nostres veïns maquinària nova per als seus entrenaments. A més de la sala de musculació, hem condicionat la sala annexa on se celebren classes de ballet, pilates, zumba i també sevillanes”.

L’execució d’aquests treballs a penes ha interferit en l’activitat d’aquestes sales perquè van començar el passat cap de setmana “i només vam haver de tancar al públic partix del dilluns i la jornada completa del dimarts, mentres que el pavelló va seguir la seua activitat en l’horari habitual. Així que desitjar els nostres veïns que disfruten d’aquestes millores i de totes aquestes instal·lacions renovades”.

Millora i Ampliació zona poliesportiva de La Foia

El pavelló municipal es troba en la zona poliesportiva de La Foia on en els últims mesos s’han executat obres de “Millora i Ampliació de les instal·lacions” amb un pressupost pròxim al mig milió de €, subvencionat en un 80% per la Diputació d’Alacant. Aquestes recents actuacions es podran conéixer aquest diumenge, 3 de març, a partir de les 12:00 hores, en la Festa de l’Esport de Finestrat que tindrà lloc en La Foia.

(GABINET PREMSA.28.2.2019)