El regidor d’Esports acusa al PSPV-PSOE de mentir i obstaculitzar a l’inici de temporada del C.F.U.E.Finestrat

L’Ajuntament culmina el condicionamient de l’aula de 2 anys del CEIP “Puig Campana” i que se suma a la del “Balcó de Finestrat”
04/09/2018
Avís: Tallament de trànsit “Medieval Xtrem Race”
05/09/2018

LA INSTAL·LACIÓ DE REG ÉS COMPLETAMENT NOVA I EL SISTEMA S’ACTIVA DE MANERA AUTOMÀTICA 1 VEGADA PER SETMANA

El regidor d’Esports, David Alarcón, va rebutjar hui les acusacions del PSPV-PSOE sobre les suposades deficiències en el camp de futbol de La Foia “perquè són totes falses. La nou gespa no necessita reg diàriament. La instal·lació de reg, que és completament nova, funciona perfectament, els 6 aspersors s’activen de manera automàtica 1 vegada a la setmana per a regar i no necessita més. Els regidors socialistes es podrien parar a preguntar abans de patinar així i, sobretot, abans de mentir de cara als usuaris del camp de futbol”

L’edil va explicar a més, que no hi ha cap avís d’avaria en la instal·lació. “El que sí que tenim, a més del sistema de reg automàtic, és l’opció manual perquè en el cas que algun tècnic del camp vulga regar abans dels partits, tinga l’opció de fer-ho”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR ACÍ 

Pel que fa a les altres qüestions sobre neteja o tanques, l’edil va recordar al grup socialista en l’oposició que les obres de “Millora i ampliació de les instal·lacions esportives de La Foia” no han finalitzat. “Encara segueixen els treballs amb l’adequació de tots els accessos, aparcament per a autobusos i circuit per a bicicletes, patins i patinets, entre altres millores. A més de les pròpies millores en el camp de futbol. Amb tot això, l’única cosa que està fent el PSPV-PSOE es obstaculitzar al club de futbol perquè inicie la temporada”

(GABINET DE PREMSA. 05.09.2018)