El Club Taekwondo Finestrat va aconseguir 3 medalles en els Jocs Europeus disputats a Bulgària

Turisme amplia les visites guiades pel nucli històric de Finestrat durant les vacances de Setmana Santa
29/03/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dilluns 1, 9:30 hores
29/03/2019

Club Taekwondo Finestrat

El Club Taekwondo Finestrat ha tornat dels MultiEuropean Games disputats en Sofía (Bulgària) del 19 al 24 de març amb 3 medalles: Leticia Arbuzina es va alçar amb l’or en la categoria kids -40kg mentres que Violeta Díaz (kids -33kg) i Jairo Agenjo (kids -30) es van fer amb dues medalles de bronze. Destacar que els dos primers classificats de cada categoria entraven de manera directa al Campionat d’Europa Kids que es disputa a final d’any a Alemanya. Per a aqueixa competició internacional ja té reservada la seua plaça Lucía González en modalitat poomsae. Ara, amb aquesta medalla d’or de Leticia Arbuzina, aconsegueix la classificació també per a l’europeu. També va participar Alejandro Almenar (cadet -41kg) encara que en aquesta ocasió no va poder ser i després d’un combat molt igualat va caure contra Rússia.

C.F.U.E.Finestrat
Els resultats dels equips del C.F.U.E. Finestrat en la passada jornada de lliga van quedar de la manera següent:

Club Voleibol Finestrat

Últim partit de la lliga regular en el que s’enfrontaven els dos equips que ocupaven primer i segon lloc, Elxà i Finestrat. Encara que el partit no tenia especial transcendència ja que els dos equips estaran aquest cap de setmana en la final autonòmica, cal destacar que no va defraudar i va acabar amb un estret 2-3 a favor de l’Elxà. El partit va poder caure per a qualsevol dels dos costats però el cinqué i definitiu set es va tancar amb 12-15 per a les d’Elx.

En aquests moments les jugadores sénior estan centrades a preparar la Final Autonòmica que es disputa aquest cap de setmana, 30 i 31 de març, en el pavelló de Finestrat. Allí Finestrat s’enfronta als equips de Sedaví, Elxà i Alacant amb l’esperança d’omplir el pavelló local, tal com ha succeït en trobades d’aquesta temporada. Per tant, un passador d’or per a una excel·lent temporada en què les sénior tornen a jugar la final autonòmica en classificar-se entre els 4 millors equips de tota la Comunitat Valenciana. La dinàmica d’aquesta competició serà de tots contra tots. Els dos millors equips es classifiquen per a disputar l’ascens a 1a Divisió Nacional contra els dos millors equips de Catalunya, Balears i Múrcia.

Quant als horaris, l’equip “Fitness Corpore Finestrat” jugarà el dissabte, a les 10:30 hores contra el CV Alacant; a les 20:00 hores s’enfrontarà a l’Elxà i el diumenge, a les 12:00 hores, arribarà l’últim partit de competició contra el CV Sedaví de València. L’entrega de trofeus està prevista per a les 13:30 hores del diumenge.

El regidor d’Esports, David Alarcón, “anime tots els veïns de Finestrat a acudir a aquesta final per a animar al nostre equip sénior en aquesta lluita per la seua classificació per a pujar a 1a nacional. Al mateix temps anime totes les jugadores d’altres categories a presenciar aquests partits perquè són una ocasió magnífica d’aprendre”. Amb motiu d’aquesta competició, el club muntarà servei de barra durant tot el cap de setmana. També hi haurà venda de camisetes commemoratives d’aquesta final autonòmica. L’edil també va tindre paraules de felicitació al Club Taekwondo Finestrat que dirigeix Juan José González perquè “una vegada més han portat el nom de Finestrat més enllà de les nostres fronteres aconseguint una altra esportista classificada per a l’Europeu. Així que la meua més sincera enhorabona a tots”.

GABINET DE PREMSA (28.03.19)