El Club Taekwondo Finestrat, Millor Club en l’Open d’Alzira amb 12 medalles d’or, 10 plates i 11 bronzes

Renovem el nostre compromís de suport i col·laboració amb el Club Voleibol Finestrat
24/11/2023
Finestrat acull una reunió divulgativa i científica dedicada al VIH amb motiu del “Dia mundial de la lluita contra la sida”
24/11/2023

El passat cap de setmana el Club Taekwondo Finestrat va participar en l’Open d’Alzira 2023 on va aconseguir el títol de Millor Club amb 12 medalles d’or, 10 medalles de plata i 11 de bronze.

En or, Leticia Abusona, Paula García, Violeta Díaz, Noa García, Noah Zurita, Jario Agenjo, Yasmine Fouadi, David Andrei, Danila Khabarov, Síria Gutiérrez, Beladona Zhgheria i Marco Tierra Seca.

Medalles de plata es van penjar Mark zurita, Erik Pérez, Lorena Calleja, Nuria Miralles, Álex Dindadof, Mihael Alikin, Alonso Morales, Héctor Blas, Amaya Morales i Álex Díaz.

Quant al tercer escaló del podi va ser per a Daniel Cojocaru, José Barba, Artur Ballo, Valeria Gómez, Emma Roca, Andrei Valentín, Abraham Fitzgerard , Julieta Alfaro, Elian Rodríguez, Nicolás Gutiérrez i Gaja Brzezicka.

Lisa Larina, Alejandro Morales, Ana Lucia García, Adrián García i Lucas Lloret també es van desplaçar a Alzira on van fer una gran competició.

A més, Lucía González es va proclamar Campiona de la Lliga de la C. V. 2023. Poomsae cadet Femení i aquest cap de setmana viatja a Àustria per a competir en el Campionat d’Europa de Poomsae.