El Club Taekwondo Finestrat va guanyar 17 medalles a l’Open Autonòmic disputat a Castelló

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dilluns 15 octubre, 9:15h
11/10/2018
La Concejalía de Residentes de Otras Nacionalidades de Finestrat organiza una visita a la Ciudad de las Artes y las Ciencias
12/10/2018

Club Taekwondo Finestrat
El Club Taekwondo Finestrat s’ha portat a casa un total de 17 medalles després de la seua participació en l’Open Autonòmic de poomsae i combat disputat el passat cap de setmana a Castelló. En modalitat combat, van ser en total 3 medalles d’or, 2 de plata i 3 bronzes mentres que en poomsae han aconseguit 2 metalls d’or, 4 plates i 3 bronzes.

El regidor d’Esports de Finestrat, David Alarcón, els va felicitar per aquests magnífics resultats. “Tenim un equip a un alt nivell. Estiguen progressant d’una manera espectacular i vull felicitar a tots, tant els esportistes com el seu mestre i a totes les famílies pel suport incondicional que els presten per a aquestes competicions”.

En aquests moments des del Club el jove esportista Krom Llorca es prepara la seua participació en el Campionat Internacional de Taekwondo que es disputa en la capital sèrbia de Belgrad el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre.

Club Voleibol Finestrat

Aquesta setmana comencen les competicions oficials a casa per al Club Voleibol Finestrat. La primera cita serà aquest diumenge, 14 d’octubre, a les 12:00 hores amb la trobada de les sènior del Fitness Corpore Finestrat contra el CV Xàtiva en el pavelló municipal de Finestrat.

GABINET DE PREMSA (11.10.18)