El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix 9 medalles europees, 13 nacionals i el títol de Millor Club Precadet de combat femení d’Espanya

L’Ajuntament invertirà 400.000€ en millorar els accessos a les partides i disseminats rurals
10/12/2018
L’Ajuntament concedirà aquest dissabte l'”Escut d’or” del municipi al Sr. Ramón Pascual Pérez, primer policia de Finestrat
11/12/2018

El pas del Club Taekwondo Finestrat pel recent Campionat d’Europa i d’Espanya disputat a Castelló ha sigut magnífic. Des d’allí s’han portat 9 medalles europees, 13 medalles nacionals i el títol de Millor Club Precadet de Combat femení d’Espanya. El desglossament d’aquests magnífics resultats queda de la manera següent: en el Campionat d’Europa per Clubs han collit 1 medalla d’or, 1 medalla de plata i 7 bronzes. Lucía González, ha aconseguit el títol de Campiona d’Europa Poomsae individual; Leticia Arbuzina, Plata d’Europa Combat Precadet; Malva Zaragoza, Bronze d’Europa en trio poomsae; Julia Granado, Bronze d’Europa en trio poomsae; Raquel Pascotto, Bronze d’Europa en trio poomsae; Alan Luna, Bronze d’Europa en Combat Sènior; Nuria Miralles, Bronze d’Europa en Combat Precadet; Michael Ponts, Bronze d’Europa en Combat Precadet i Jairo Agenjo, Bronze d’Europa, també en Combat Precadet.

En el Campionat d’Espanya per Clubs, disputat també en aquesta intensa setmana de competicions que va finalitzar diumenge passat, el Club Taekwondo Finestrat ha tornat a casa amb 1 medalla d’or, 2 plates i 10 bronzes: Leticia Arbuzina s’ha proclamat Campiona d’Espanya en combat precadet; Nuria Miralles ha aconseguit la medalla de Plata d’Espanya combat Precadet; Lucía González, també Plata d’Espanya en Poomsae individual; Violeta Díaz, Bronze d’Espanya en combat precadet; Lucía González, Bronze d’Espanya en poomsae Trio; Lucía González, Bronze d’Espanya en Freestyle Parella; Malva Zaragoza, Bronze d’Espanya en poomsae Trio; Raquel Pascotto, Bronze d’Espanya en poomsae Trio; Marina Rodríguez, Bronze d’Espanya en Poomsae Trio; Anna Devesa, Bronze d’Espanya en poomsae Trio; Irene León, Bronze d’Espanya en poomsae Trio; Miguel Daza, Bronze d’Espanya en poomsae Freestyle i Miguel Daza, Bronze d’Espanya en Poomsae Freestyle Parella.
I, com a club, s’ha proclamat Millor Club d’Espanya en combat, categoria precadet femenina.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va expressar la seua satisfacció per aquests espectaculars resultats “que vénen a confirmar el gran treball que s’està realitzant des del Club des de fa anys a Finestrat. Han portat el nom de la nostra localitat fins a competicions internacionals de primer nivell. I més enllà de la competició, el més important és tots els valors que estan adquirint a través d’aquest esport. Així que molt orgullós de tots aquests jóvens esportistes i la nostra més sincera enhorabona a tot el club i a les famílies pel seu incondicional suport”.

GABINET DE PREMSA (11.12.18)