El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix la 3a posició per equips en el rànquing nacional per equips

Els veïns de La Tapià-Umbria de Finestrat celebren aquest cap de setmana les seues festes en honor a Sant Miquel
26/09/2019
Finestrat es bolca amb el Baix Segura i aporta quasi 2.000 quilos de donacions a les poblacions afectades pel temporal
26/09/2019

El Club Taekwondo Finestrat ha aconseguit la 3a posició en el rànquing nacional per equips en la 1a Lliga de Taekwondo disputada el passat cap de setmana en Marina d’Or.
Quant a medalles, han aconseguit 10 metalls dels quals 5 són ors, 1 plata i 4 bronzes. La 1a posició del podi la va aconseguir Leticia Arbuzina (-40), Jairo Agenjo (-30), Violeta Díaz (-36), Krom Llorca (júnior -45) i Nuria Morales (-33). La plata se la va penjar Mark Zurita (-36) i els bronzes, Denis Onishkiv (-52), Bruno Alborch (cadet -61), Kike Caballero (-27) i José Barba (-36). També van fer un magnífic treball Alejandro Almenar i Hugo Alborch, els quals van quedar molt prop del podi.

Per a aquest dissabte, 28 de setembre, els membres del Club ja s’estan preparant per a disputar la Copa de Campions en el pavelló Francisco Ballester de Xàtiva. Allí, més de 30 esportistes de Finestrat es mesuraran tant en combat com en poomsae. També participen en aquesta Copa de Campions els esportistes de parataekwondo del Club de Finestrat: Pedro Martínez, Manuel Gilabert, Luis Miguel Aniorte, Mª Carmen Chaves, Eva de la Cruz, Rafael Expósito, Jesús Taules, Julio de la Torre i José Mª Ródenas.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar al Club per aquest excel·lent inici de temporada en la I Lliga de Taewkondo i pel tercer lloc aconseguit a nivell nacional com a millor equip. De cara a aquest cap de setmana “desitjar-los que seguisquen aquesta projecció tan positiva i, sobretot, que aprenguen molt en aquesta competició de la Copa de Campions”.

(GABINET DE PREMSA. 20.09.2019)