El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix doble medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior 2023

La Reurbanització de l’Avinguda Mimoses i Carrer Sàlvia de La Cala de Finestrat ja és una realitat
07/09/2023
Tornada al col·le per a prop de 1.300 escolars de Finestrat
12/09/2023

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i la regidora d’esports, Beatriz Quintillán Martínez, reben als campions per a felicitar-los pels resultats collits.

Èxit rotund del taekwondo espanyol en el Campionat d’Europa Júnior 2023. Doble medalla de plata per al club Tkd Finestrat a Estònia, Violeta Díaz 49kg i Jairo Agenjo 45kg. Subcampions dels Jocs Europeus Júnior 2023.

El club de taekwondo Finestrat està d’enhorabona. Torna a aconseguir una segona posició a nivell internacional. Aquesta vegada de la mà d’una de les seues grans promeses, com és el cas de Violeta Díaz. L’esportista de Finestrat és júnior de primer curs amb encara 14 anys, i això no li ha impedit aconseguir una valuosa medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior 2023, la qual cosa la converteix en subcampiona continental de la categoria -49kg. També Jairo Agenjo (-45kg) va inaugurar la col·lecció de plata per a Espanya, també en el primer dia de competició, i en els dies successius també van escalar al segon lloc del calaix Violeta Díaz (-49 kg), Anna Ibars (-52kg), Jada Van (-59kg) i Mateo Boudjenane (-68 kg).

Per a donar-los l’enhorabona i felicitar-los personalment per l’èxit obtingut a Europa, l’Alcalde Juanfran Pérez Llorca, i la regidor d’esports, Beatriz Quintillán, reben als subcampions Violeta Díaz i Jairo Agenjo així com al president del Club Taekwondo i Hapkido Finestrat, Juan José González. En paraules de l’edil d’esports, Beatriz Quintillán Martínez, “tots dos han aconseguit un molt merescuda posició, després d’una gran temporada i volem reconéixer el seu treball personal i el del Club de Taekwondo i continuar donant suport a la pràctica d’aquesta disciplina a Finestrat”.

PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’ESPORTS, BEATRIZ QUINTILLÁN, ACÍ:

(GABINET DE PREMSA 08.09.2023)