El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix 30 medalles en la Copa de Campions disputada a Xàtiva

Finestrat entra en la xarxa nacional de Destinacions Turístiques Intel·ligents junt amb grans ciutats com Sevilla i Bilbao
04/10/2019
Finestrat convoca a la ciutadania a participar en la III Marató de Donació de Sang i Medul·la que se celebrarà el divendres 18 d’octubre
07/10/2019

ÈXIT DE L’ENTRENAMENT ESPECÍFIC DE LA “COSTA BLANCA TRAILS” CELEBRAT AL PUIG CAMPANYA

Club Taekwondo Finestrat
Els membres del Club Taekwondo Finestrat estan d’enhorabona després d’aconseguir un total de 30 medalles en la recent Copa de Campions 2019 disputada en el pavelló Francisco Ballester de Xàtiva. En concret, han sigut 14 medalles d’or, 6 plates i 10 bronzes, tant en modalitat poomsae com en combat i parataekwondo.

Escola Pilota Finestrat
Els pilotaris de l’Escola de Finestrat ja estan entrenant tots els dimarts i dijous a la vesprada, en el carrer Castellets del nucli històric de la localitat. L’edil d’Esports, David Alarcón, els va acompanyar en una d’aquestes jornades d’entrenament i els va animar per a les seues pròximes competicions de pilota.

Club Voleibol Finestrat

L’equip juvenil del Club Voleibol Finestrat comença aquest diumenge, dia 6, la lliga amb la trobada que jugaran a les 12:00 hores en el Pavelló municipal de Biar.
Les altres categories començaran a jugar les seues lligues en dues setmanes. I per a això ja s’estan entrenant totes les vesprades en el pavelló de Finestrat.
Enguany el club tindrà equips en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil amb un total de 60 inscrits. Encara queden places per a apuntar-se. Per tant, les persones interessades podran fer-ho en el pavelló municipal els dilluns, dimecres i divendres i provar gratis durant una setmana. Per a més informació, poden contactar en el núm. telèfon 618 967 884.

CFUE Finestrat
Cadet 3
FB Teulada-Moraira 0

Els cadets del CFUE Finestrat van guanyar 3-0 el primer partit de lliga 2019-2020 disputat en la Foia com a tret d’eixida en aquest inici de temporada.
Els nostres van plantejar un partit amb molt ritme. Fruit d’això en els primers 20 minuts de la trobada s’aconseguien tres gols i així van arribar al final de la primera mitat. En el segon temps, els finestratins van eixir amb un altre ritme, aconseguint mantindre la porteria a zero. Gran inici d’aquest equip que té com a objectiu donar guerra en totes les jornades.

Quant als juvenils, la seua primera jornada de lliga contra el CE Esport Viu Ondara va quedar ajornada i el partit està pendent de disputar dimecres que ve, dia 9 d’octubre, a Ondara (Poliesportiu Municipal Vicente Saragossa).

La prèvia de partits de lliga per a aquest cap de setmana comença el dissabte, a les 12:30 hores amb els cadets que jugaran contra el Gorgos CF a domicili.
I el diumenge, dia 6, li tocarà als juvenils contra el CDF Xàbia en el camp de La Foia a les 11:30 hores.

Les altres trobades que juguen els equips del club de Finestrat seran amistosos: el dissabte, a les 11:00 hores, els alevins B jugaran contra el SFFCV Benidorm CD (fora de casa); i a les 18:00 hores, també fora de casa, juguen els alevins A contra el SFFCV Benidorm CD. I el diumenge, a les 10:00 hores, arribarà el torn dels benjamins A en el camp de La Foia de Finestrat, contra el SFFCV Benidorm CD en la seua categoria.

Costa Blanca Trails
Dissabte passat, 28 de setembre, una trentena de corredors inscrits en la Costa Blanca Trails del pròxim 16 de novembre van participar en l’entrenament específic impulsat des de l’organització. Els participants van realitzar un únic recorregut en dos grups, amb diferents ritmes de carrera, per a recórrer 18 quilòmetres de distància amb un desnivell positiu de 1.450 metres en la muntanya del Puig Campana. Amb això, van prendre contacte i impressions de l’itinerari de carrera a què s’enfronten a mitjan novembre en diverses modalitats: la distància reina de 101k, la Ultra de 84K (que serà 3a prova i final de la Copa d’Espanya FEDME), la Marató de 46k i després distàncies més curtes de 29k i 20k. Per al 26 d’octubre han llançat una altra jornada d’entrenament específic que tindrà lloc en la zona de la Serrella, amb 26 quilòmetres de distància i 1.500 metres de desnivell, pensant especialment en els inscrits en les Ultres.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar al Club Taekwondo pel seu magnífic resultat en la Copa de Campions i al seu mestre, Juan José González “per portar tan alt el nom de Finestrat a través de l’esport i també de l’esport adaptat”. Alarcón també va tindre paraules d’ànim per als clubs en aquest inici de temporada “a més d’animar a totes aquelles persones que s’estiguen plantejant iniciar-se en alguna d’aquestes activitats perquè encara estan a temps”. I en ple compte arrere cap a la Costa Blanca Trails va felicitar a l’organització per l’èxit del recent entrene específic i va animar als inscrits en les Ultres a apuntar-se al pròxim que se celebrarà el dia 26 d’octubre.