El Club de Pilota de Finestrat juga aquest diumenge la seua 1a partida del Trofeu Diputació d’Alacant

Contes igualitaris per a l’Escola Infantil Municipal de Finestrat
13/02/2023
Arriba la fase final i més complexa de les obres de reurbanització de l’Avinguda Benidorm
17/02/2023

El Club de Pilota de Finestrat participa en la Lliga de Llargues i la Lliga de Palma ‘Trofeu Diputació d’Alacant’ que se celebra des del 18 de febrer fins al 30 de juliol. És una de les cites més populars i significatives de la Comunitat Valenciana.

En el cas dels equips de Finestrat disputaran la 3a categoria de la lliga “a palma”, en la qual hi haurà 24 formacions repartides en 3 grups: el grup A estarà format per Calp, Llíber, Murla, Orba, Parcent A, Poble Nou, Xàbia i Xaló; el grup B comptarà amb Finestrat B, La Nucia A, Mutxamel A, Parcent B, Polop, Relleu, Sella i Tibi A; quant al grup C, Benifallim, El Campello, Finestrat A, La Nucia B, Mutxamel B, Sant Vicent, Tibi B i Xixona seran els integrants.

A Finestrat es disputa la 1a partida aquest diumenge 19, a les 16.30 hores.

La Federació de Pilota Valenciana, amb el suport de la Diputació d’Alacant, impulsen aquest campionat que disputen fins a 73 equips i 476 jugadors.

Agost, Benasau, Benidorm, Benifallim, Calp, Castell de Castells, Cocentaina, Crevillent, El Campello, El Poble Nou de Benitatxell, Finestrat, Gata de Gorgos, La Nucia, La Vila Joiosa, La Vall de Laguar, Llíber, Murla, Mutxamel, Ondara, Orba, Parcent, Polop, Relleu, Sant Joan d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Sella, Tibi, Xàbia, Xaló i Xixona són les localitats alacantines en les quals es duran a terme les partides d’aquest torneig.

Les lligues ‘A Llargues’ i ‘A Palma’, que arriben a la seua 39a i 31a edició, respectivament, conclouran amb dues grans finals que se celebraran en el municipi alacantí de Sant Joan d’Alacant els caps de setmana del 22 i 23 de juliol (llargues) i 29 i 30 de juliol (palma).