El Cementeri Municipal de Finestrat es prepara per a Tots Sants

Dos joves de Finestrat completaran la seua formació com a Tècnics d’Activitats Esportives en dependències municipals
28/10/2021
Finestrat treballa amb els joves la intel·ligència emocional per a afrontar les petjades causades per la pandèmia
28/10/2021

Les brigades municipals ultimen els últims detalls per a posar a punt el Cementeri Municipal de cara a la festivitat de Tots Sants. Als treballs de manteniment, enguany s’afigen les millores dutes a terme, en els últims mesos, amb l’ampliació del cementeri. Instal·lacions com els lavabos del cementeri s’han reformat i s’han modernitzat. Igualment s’han adaptat a les normes d’accessibilitat totes les entrades del recinte.

El regidor de Cementeri, Neteja i Manteniment, Tomás Sellés, ha visitat hui les instal·lacions i ha recordat l’obligació de “portar en tot moment la mascareta dins del recinte, així com la utilització constant del gel hidroalcohòlic”. Així mateix, ha posat l’accent en “la importància i la necessitat d’escalonar, i no allargar més dels necessari, les visites amb la finalitat d’evitar grans aglomeracions. Són dies complicats i més val previndre, ser moderats en les nostres actuacions, i mantindre les recomanacions sanitàries”.

 

L’edil ha convidat a tots els que ho desitgen a visitar la part nova d’aquest cementeri, “una obra extraordinària que ens permetrà encarar el futur i el creixement del municipi amb responsabilitat i una certa tranquil·litat”.

La policia local reforçarà la seua presència en els dos dies de més afluència de visitants com que són el diumenge 31 d’octubre i el mateix dia 1 de novembre, Tots Sants.

Igualment s’obrirà tota la zona esportiva per a facilitar els aparcaments. Els vials d’accés al cementeri, d’entrada i d’eixida, estan operatius i es permetrà la circulació com en anys anteriors.

 

 

El recinte romandrà obert en el seu horari habitual des de les 8 del matí fins a les 6 de la vesprada.

 

El dia de Tots Sants a les 12 i mitja del migdia està prevista la celebració d’una missa de difunts en la part nova del cementeri municipal.