L’Ajuntament continua donant suport a la labor de l’AMPA del col·legi “Balcó de Finestrat” amb la signatura d’un conveni de col·laboració

L’Ajuntament habilita un aparcament en Balcón de Finestrat en atenció a les peticions veïnals
21/07/2021
Informe analítiques platja Cala Finestrat sobre l’estat de l’aigua i de l’arena: QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT
22/07/2021

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i la presidenta de l’AMPA del CEIP ‘Balcó de Finestrat’, Núria Paniagua, han signat el conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori continuarà fent costat a l’Associació de Mares i Pares d’aquest centre educatiu mitjançant l’aportació econòmica de 2.000€. En el moment de la signatura del document també va ser present la regidora d’Educació, María Dolores Viudes.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “encara que arribe la temporada estival continuem signant convenis com el que hem subscrit amb l’AMPA del col·legi Balcó de Finestrat. Han organitzat diverses activitats al llarg del curs, amb un esforç extraordinari tenint en compte la circumstància actual de la pandèmia. I aquesta és una manera de fer costat econòmicament a totes les famílies que estan associades a l’AMPA. Ho he dit sempre: mentre dure aquesta crisi del COVID-19 continuarem ajudant a l’associacionisme local perquè no es perda cap associació de les quals actualment estan en marxa”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

L’alcalde també va avançar l’acord al qual s’ha arribat des de l’Ajuntament amb l’AMPA i la direcció del centre Balcó de Finestrat per a incorporar millores al pati durant aquest estiu. “Principalment habilitarem zones d’ombra mitjançant arbratge i també tendals perquè els escolars puguen gaudir més temps d’aquests espais a l’aire lliure, alleujats de les altes temperatures i també d’acord amb els protocols anticovid-19”.

GABINET DE PREMSA (21.07.2021)