L’Ajuntament renova el paviment de la zona verda del “Balcón de Finestrat” amb ajuda de la Diputació d’Alacant

La Regidoria de Joventut organitza un taller infantil de galletes de Nadal
05/12/2018
El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix 5 medalles en el Campionat d’Europa i d’Espanya per clubs que es sigueix disputant en Castelló
07/12/2018

LES INVERSIONS EN LES URBANITZACIONS CONTINUARAN AMB UNA MILLORA ESTÈTICA DELS ACCESSOS A CADA RESIDENCIAL

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueixen avant amb el Pla de Millores i Embelliment en les urbanitzacions de la localitat. En aquesta ocasió i atenent les peticions traslladades pels propis veïns s’ha substituït el paviment d’arena que hi havia en la zona verda de “Balcó de Finestrat” per formigó imprés. Amb això, es pretén evitar els solcs i reguerons que provocaven les pluges, degut també als pendents de les diferents sendes. La inversió, sufragada al 100% per la Diputació provincial d’Alacant, ascendeix a 38.000€ i ha inclòs la instal·lació d’un rellotge solar que mostra l’hora UTC+0.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va estar en aquest parc per a supervisar la finalització dels treballs. En aquesta visita va afirmar que “fa uns mesos anunciem un pla de millores en les urbanitzacions de Finestrat. Comencem en Terra Marina amb les obres de canalització de les aigües pluvials, la instal·lació del gas natural, la renovació de l’asfaltat i la posada a punt de l’enllumenat públic. Ara estem visitant les obres de pavimentació del parc que tenim en Balcó de Finestrat, just davant del col·legi. Es tracta d’una obra sufragada al 100% per la Diputació d’Alacant amb una inversió pròxima als 40.000€ i que ve a millorar l’estètica d’aquesta zona, a més d’evitar els arrossegaments d’arena que es produïen amb les pluges.”

Per part de l’Ajuntament s’han executat altres treballs de millora en aquesta zona verda de “Balcó de Finestrat” com la creació d’una font, una arenera per a jocs i més zones d’ombra amb taules de berenador. “Totes aquestes mesures han sigut plantejades pels propis veïns”, va indicar l’alcalde. “De fet, ara mateix estem treballant a finalitzar el punt net a l’entrada de la urbanització amb contenidors de residus sòlids urbans, poda i recollida selectiva (vidre, envasos, paper i cartó)”.

Renovació d’enllumenat en Terra Marina

D’altra banda, en la urbanització Terra Marina també han finalitzat els treballs de reparació i posada a punt de quasi un centenar de fanals de l’enllumenat públic. Aquesta actuació ha consistit en el condicionament de les columnes de fosa i les lluminàries de cada fanal, un total de 98, situades en els carrers Costa Verda, Costa Blanca i Costa Brava, la qual cosa ha suposat una inversió de 8.182’02€, sufragada íntegrament des del consistori.

El Pla de Millores en les urbanitzacions continuarà, segons va avançar l’alcalde, amb l’embelliment dels accessos a “Golf Badia”, “Terra Marina” i “Balcó de Finestrat” en els pròxims mesos.

GABINET DE PREMSA (07.12.18)