L’Ajuntament de Finestrat convoca als residents d’altres nacionalitats a una trobada amb l’alcalde

Carlos Pascual i Tamara Canet es van proclamar ahir guanyadors del “Kilómetro Vertical Puig Campana” de Finestrat
16/04/2018
La Cala de Finestrat es prepara per a la Fira d’Abril que se celebra els dies 28 i 29 amb Ruta de Tapes i ambient flamenc
17/04/2018

Des de l’Ajuntament de Finestrat convoquen els residents d’altres nacionalitats a una trobada amb l’alcalde, Juan Francisco Pérez. Aquesta trobada se celebrarà dimarts que ve, 24 d’abril, a les 9:30 hores, en la Llar del Pensionista de la Casa de Cultura.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “al març celebrem la trobada amb la ciutadania per a retre comptes sobre la gestió municipal.  I ara convoquem els residents d’una altra nacionalitat per a fer el mateix en anglés.  Aquest rom meeting té format de desdejuni en què exposem els principals avanços i projectes del govern local i després obrim un torn de preguntes per a escoltar les seues consultes i aquelles idees que ens vulguen fer arribar per a millorar el municipi”.  L’alcalde va posar en valor aquesta iniciativa “perquè la mitat de la població de Finestrat és d’una altra nacionalitat.  I és un punt de vista molt a tindre en compte perquè es tracta de persones que han deixat el seu país d’origen i han triat Finestrat per a viure”.

 

 

Les persones interessades a assistir poden contactar amb la Regidoria de Residents d’Altres Nacionalitats que dirigeix Victoria Curtis en la 2a planta del consistori.  També poden enviar un correu a l’adreça ron@finestrat.org o telefonant al número 900 87 88 70 o al 647 370 999, en horari de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:30 hores.

 

 

 

(GABINET PREMSA: 17.04.2018)