L’Ajuntament culmina el condicionamient de l’aula de 2 anys del CEIP “Puig Campana” i que se suma a la del “Balcó de Finestrat”

Obert el termini d’inscripció per a les classes de Dibuix i Pintura de “l’Escola d’Art de Finestrat”
04/09/2018
El regidor d’Esports acusa al PSPV-PSOE de mentir i obstaculitzar a l’inici de temporada del C.F.U.E.Finestrat
05/09/2018

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez i la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, van visitar este matí el CEIP “Puig Campana” amb motiu de la culminació de les obres de condicionament del primer aula per a xiquets/es de 2 anys que tindrà aquest centre educatiu. En aquesta visita van estar acompanyats pel tècnic d’Educació, Ángel Lloret i la directora del centre, Mª Mercedes Baldó. Amb la posada en marxa d’aquesta aula, Finestrat es converteix en l’únic municipi de la província que disposa d’aquest servei en tots els seus col·legis, a més de les places públiques en l’Escola Infantil Municipal (EMUFI).

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “des de l’Ajuntament hem culminat les obres d’adequació en el CEIP Puig Campana perquè dilluns que ve, 10 de setembre, puguen començar el curs escolar els xiquets/es nascuts en 2016 que han sol·licitat plaça. Amb aquesta mesura Finestrat s’ha convertit en l’únic municipi de tota la província que té aules per a xiquets de 2 anys en els seus col·legis perquè, com recordareu, l’any passat es va posar en marxa en el CEIP “Balcó de Finestrat, cobrint el 100% de les places.”

A més d’aules de 2 anys en els dos centres educatius, Finestrat també compta amb Escola Infantil Municipal (EMUFI) amb capacitat per a 38 xiquets/es amb edats des dels 6 mesos fins als 3 anys. “Per tant, estem parlant de més de 60 places per a donar resposta a la necessitat de conciliació de les famílies amb fills en aqueixa franja d’edat entre els 2 i els 3 anys. Aquest és el millor exemple que per a nosaltres l’educació i les instal·lacions educatives dignes són una prioritat”.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE l’ALCALDE ACÍ

Condicionament Aula 2 anys CEIP “Puig Campana”
En concret, les actuacions que han executat les brigades municipals en el CEIP Puig Campana han consistit a delimitar el pati amb tanques per a crear un espai únic de 100m2 de superfície on jugaran els menors de 2 anys. També han col·locat gespa artificial per a garantir la comoditat i més seguretat dels xicotets en el seu moment de recreació. L’espai per als menors, distribuït entre 2 aules d’uns 60m2 cada una, han condicionat les parets, han inclòs les mesures de seguretat acords amb l’edat dels menors, a més de col·locar una finestra per a millor observació dels xiquets i xiquetes. “Per la nostra part, totes les actuacions exigides per la normativa vigent per a condicionar l’aula per als xiquets de 2 anys estan finalitzades, va assenyalar l’alcalde. I ara estem a l’espera de la dotació de Conselleria per a culminar l’equipament i emprendre la volta al col·le amb tot llest”.