L’Ajuntament concedirà aquest dissabte l'”Escut d’or” del municipi al Sr. Ramón Pascual Pérez, primer policia de Finestrat

El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix 9 medalles europees, 13 nacionals i el títol de Millor Club Precadet de combat femení d’Espanya
11/12/2018
Avança el Pla de Modernització a la Cala de Finestrat amb la implantació del gas natural
12/12/2018

L’EMBLEMA ÉS UN DISTINTIU HONORÍFIC A RAMÓN “EL MUNICIPAL” PEL SEU SERVEI EXEMPLAR A LA LOCALITAT

El saló de plens de l’Ajuntament de Finestrat acollirà aquest dissabte, 15 de desembre, un ple institucional amb motiu de la concessió “de l’Escut d’Or del municipi” al Sr. Ramón Pascual Pérez, primer guàrdia municipal de la localitat. Així va ser acordat en la sessió plenària celebrada a finals de novembre en què tots els grups polítics van recolzar de manera unànime la proposta d’Alcaldia d’imposar aquest distintiu honorífic que reconeix aquelles persones o entitats pel seu destacat i reconegut exercici en la seua vida professional al servei dels altres.
Ramón Pascual Pérez, natural de Sella, es va traslladar a viure a Finestrat on va ser anomenat per oposició Guàrdia Municipal d’aquest Ajuntament el 22 d’abril de 1976. I va prendre possessió d’aquesta plaça l’1 de maig d’aqueix mateix any. Posteriorment, el 7 d’abril de 1994, en crear-se el Cos de la Policia Local de Finestrat, va passar a ocupar una de les places d’Agent fins a la data de la seua jubilació, l’1 de novembre de 2000.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “és just reconéixer la labor de Ramón (el municipal), el primer policia que va tindre Finestrat. Durant 24 anys ha prestat els seus serveis de manera exemplar a aquesta administració i a tota la població local. Així li recorda la memòria col·lectiva dels nostres veïns, per la seua proximitat, el seu tracte humà, amable i exemplar que anava més enllà del compliment del seu deure. A més, considerem que aquest era el moment idoni per a reconéixer els seus anys de servei en la Policia Local tenint en compte que l’any que ve es commemoren els 25 anys d’història d’aquest cos de seguretat”.

El ple institucional se celebrarà aquest dissabte, 15 de desembre, a partir de les 12:00 hores, en la 1a planta de la casa consistorial i es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials institucionals (Facebook “Finestrat Ayuntamiento”, Twitter @AytoFinestrat) i el canal “FinestratDirecto” de YouTube.

GABINET DE PREMSA (11.12.18)