L’Ajuntament recolza la pràctica del volei amb la firma del conveni de col·laboració amb el “Club Voleibol Finestrat”

Ramón Pascual Pérez, primer policia de Finestrat, ha rebut hui l'”Escut d’Or del Municipi” en un emotiu i multitudinari ple
15/12/2018
La Comissió de Festes 2019 organitza un variat programa d’actes per a viure el Nadal a Finestrat
17/12/2018

Des de l’Ajuntament de Finestrat s’ha materialitzat hui el suport al Club Voleibol Finestrat amb el conveni de col·laboració que ha firmat l’alcalde, Juan Francisco Pérez, i el president del Club, José Nimes, amb presència del regidor d’Esports, David Alarcón. Amb la firma d’aquest conveni s’estableix el marc regulador per a promocionar i fomentar la pràctica del voleibol en la localitat, a més d’una aportació econòmica de 5.000€ per part del consistori.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “hui hem firmat un conveni de col·laboració amb el Club Voleibol Finestrat. Ja portem molts anys recolzant a aquest club que li ha donat dau molts èxits esportius al municipi, arribant inclús a competir en Superlliga, que és la 1a divisió nacional. I la nostra voluntat és continuar incrementant cada any l’aportació econòmica que fa el consistori. Per a enguany hem firmat una ajuda de 5.000€ i, per a l’any que ve, tenim previst augmentar-la un poc més. Seguirem aqueixa línia de col·laboració amb tots els clubs esportius, de la mateixa manera que continuarem sufragant des de l’Ajuntament totes les despeses de transport pels desplaçaments dels clubs esportius”.

En els últims anys el Club Voleibol Finestrat no ha parat de créixer en nombre d’esportistes convertint-se en tot un referent de l’esport local femení en la localitat. Enguany compta amb 80 alumnes distribuïts en 7 equips (prebenjamí mixt i, en modalitat femenina, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior). Actualment, el Club té als equips sènior, juvenil i infantil en llocs de final autonòmica. En el cas concret de l’equip sènior, en aquest 2018 va aconseguir l’ascens a 1a divisió autonòmica i, ara mateix, està lluitant per arribar a la 1a divisió nacional.

GABINET DE PREMSA (17.12.18)