L’Ajuntament recolza la labor del Club de Pilota de Finestrat

Finestrat celebra el “9 d’Octubre” con un homenaje a la música valenciana
09/10/2017
18 medallas para el Club Taekwondo Finestrat y bronce al Mérito Deportivo Nacional
10/10/2017

L’alcalde de Finestrat Juan Francisco Pérez i el president del Club de Pilota Valenciana de la localitat, Eusebio Martorell, han firmat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament continuarà fomentant, com ho ha vingut fent fins ara, la pràctica esportiva d’aquest esport de gran arrelament en la localitat.  En l’acte de firma de conveni també va estar present el regidor d’Esports de l’Ajuntament finestratí, David Alarcón.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “amb la renovació d’aquest conveni, la qual cosa busquem és potenciar l’esport autòcton per excel·lència  de la nostra cultura que és la pilota valenciana. En aquests moments tenim més de vint xiquets i xiquetes en l’Escola de Pilota de Finestrat. És una pedrera molt jove i prometedora que va en augment i que té grans referents entre els nostres veïns com el jugador professional Santi Ortuño, a més del Club que fa una magnífica labor per mantindre l’afició i l’interés per aquest esport”.

Amb la firma d’aquest document el club comptarà amb suport econòmic per a participar en les competicions que se celebren enguany com els Jocs Escolars en les modalitats de frontó i raspall i els Jocs Sénior en els quals competeixen tres equips, dos en llargues i un en palma.  La rúbrica d’aquest conveni també implica la col·laboració del club en l’organització d’activitats dirigides a acostar la pilota a tots els públics amb esdeveniments com les partides dels dies previs a les festes patronals d’agost.

(GABINET DE PREMSA. 10.10.2017)