Finestrat segueix atenent les peticions ciutadanes amb la renovació de la gespa del camp de futbol

Informe analítiques platja Finestrat estat arena i aigua: QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT
28/08/2018
Setembre arriba a Finestrat amb una nova edició de “Cultura a la fresca” a les urbanitzacions
29/08/2018

EL PLA DE MILLORA I AMPLIACIÓ DE LA ZONA ESPORTIVA DE LA FOIA CONTINUARÀ AMB LA URBANITZACIÓ DELS ACCESSOS I ÀREES DE VIANANTS

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, junt amb el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares i el regidor d’Esports, David Alarcón, van visitar el camp de futbol amb motiu dels treballs de renovació de la gespa artificial. Es tracta d’una de les actuacions de millora i ampliació de la zona esportiva de La Foia que s’està executant des de la Diputació Provincial d’Alacant a través del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de competència municipal.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hem destinat l’ajuda del Pla Provincial d’Obres de Diputació a millorar i ampliar les nostres instal·lacions en la futura ciutat esportiva que estem creant en La Foia. Es tracta d’una obra bianual, és a dir, s’executarà entre enguany i principis de 2019. En aquest cas hem avançat una fase consistent en la renovació de la gespa del camp de futbol perquè puguen començar la temporada els jugadors del club local C.F.U.E. Finestrat. D’aquesta manera, donem resposta a les peticions de millora del camp, traslladades tant per la directiva com pels pares i els propis jugadors, perquè així puguen iniciar la pretemporada i els seus entrenaments en la data corresponent”.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE l’ALCALDE ACÍ

Detalls de l’actuació

La superfície total d’aquesta obra és de 7.215 m2, la qual cosa comprén l’àrea de joc (6.400 m2) i contornada del camp. A més de la substitució de la gespa artificial estan treballant en la posada a punt de la xarxa de reg, a més de millorar els equipaments amb la substitució de les xarxes de les porteries i les xarxes parabalons. També es van a col·locar seients nous en les banquetes i dos nous banquetes per a futbol 7. Quan finalitze l’estiu, segons va indicar l’alcalde, “seguiran les obres amb la creació una àrea d’aparcament per a autobusos, a més d’una millora general dels accessos, l’arreplegada i evacuació d’aigües pluvials, els sistemes de reg i drenatge i la il·luminació.”

Aquesta actuació forma part del projecte de “Millora i ampliació de les instal·lacions esportives municipals de La Foia” que té un pressupost total de 450.000€ dels quals pràcticament el 80% (337.500€) està sufragat des de la Diputació Provincial d’Alacant. Altres actuacions que s’executaran pròximament són la pista pumptruck per a circular amb bicicletes, patins i monopatins i una zona de recreació infantil per a facilitar el joc dels més xicotets mentres se celebren activitats o competicions esportives.

(GABINET DE PREMSA: 28.8.18)