L’alcalde anuncia l’arribada de la cadena alemanya TEDI al Bulevard de Finestrat

Nueva donación de sangre en el casco histórico de Finestrat
12/02/2019
Las Concejalías de Juventud de Finestrat y La Nucia organizan un viaje al Salón Internacional del Cómic de Barcelona
13/02/2019

L’ALCALDE VA ASSISTIR HUI A L’OBERTURA DEL CURS D’ANGLÉS COMERCIAL QUE IMPARTEIX UNA EMPRESA LOCAL AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

Este matí ha començat en el Viver d’Empreses el curs pràctic d’Anglés comercial que imparteix una empresa local de Finestrat, Forma Salut, a través d’una subvenció de la Diputació d’Alacant. Aquesta formació, organitzada des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de la Regidoria de Comerç de Finestrat, ha penjat el cartell de complet amb prop de 30 assistents. De fet, tal ha sigut la demanda que han creat dos grups per a facilitar la pràctica oral d’aquest idioma tan demandat en el mercat laboral.

A l’obertura del curs va assistir l’alcalde, Juan Francisco Pérez, junt amb la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, per a agrair als participants l’excel·lent resposta a aquesta iniciativa formativa. “Hui hem assistit al començament del curs d’Anglés comercial que imparteix una empresa de gent jove, establida en la localitat, i que s’ofereix de manera gratuïta a través de la Diputació d’Alacant. I hem vingut a animar als assistents i agrair-los la seua participació perquè amb aquesta formació pràctica els ajudem a ampliar els seus coneixements de l’idioma i així trobar un lloc de treball.” En les seues paraules de benvinguda l’alcalde va anunciar l’arribada de noves marques a Finestrat com la cadena alemanya TEDI. “En aquests moments ja s’està realitzant el procés de selecció de TEDI, una de les noves marques que en pròximes dates obrirà en el nostre bulevard amb la creació de 10 ocupacions directes. Així que intentarem que aquestes persones que s’estan formant a Finestrat puguen trobar ocupació allí gràcies a titulacions pràctiques com les d’aquest curs d’Anglés comercial. En definitiva, es tracta d’aconseguir que els veïns de Finestrat puguen treballar en les empreses que trien la nostra localitat”.

GABINET DE PREMSA (12.2.19)

La cadena alemanya TEDI, fundada en 2004 i que compte ja amb 1.500 establiments en diferents països d’Europa, ofereix diferents productes per a l’ús diari, així com articles de regal i decoració, joguets, material d’oficina, articles de festa, ferramentes i articles de drogueria. L’empresa, amb seu en la ciutat alemanya de Dortmund, ofereix productes a preus reduïts i amb una escala molt diversa.