El 18 d’octubre comencen les classes de “Gimnàstica per a la Salut” per a les persones majors de Finestrat

Finestrat acull la campanya d’Inspecció Tècnica de Vehicles
07/10/2022
Inicia la seua marxa el Rotary Club Finestrat “Mar i Muntanya”
11/10/2022

L’ACTIVITAT ÉS GRATUÏTA I SE CELEBRARÀ A partir del 18 D’OCTUBRE EN EL GIMNÀS MUNICIPAL DE LA PLAÇA DE LA UNIÓ EUROPEA

A partir del 18 d’octubre es reprenen les classes de “Gimnàstica per a la salut”. Dirigida especialment a persones majors en actiu aquesta activitat està impulsada des de la Regidoria d’Igualtat amb el suport de la Regidoria d’Esports. Les classes s’impartiran els dimarts i dijous, d’11.30 a 12.30 hores, amb l’objectiu de treballar la mobilitat en general, millorar la recol·locació postural i mantindre la forma per a cuidar la salut i previndre problemes ossis o musculars associats al sedentarisme i l’edat.

Les persones interessades es poden apuntar ja cridant a l’Ajuntament: 96 587 81 00 (persona de contacte: Myriam Lloret).

L’edil d’Igualtat i de Tercera Edat, María Llorca, va explicar que “l’any passat va tindre molt bon acolliment aquesta activitat dirigida a cuidar la salut dels nostres majors amb exercici físic i les rutines saludables. Per descomptat, des d’aquesta Regidoria i també des d’Esports convidem a tots, homes i dones, a participar en aquestes classes en les quals també fomentem les relacions socials i compartim una estona divertida”.

Aquesta iniciativa de “Gimnàstica per a la Salut” forma part del Projecte per la Igualtat de Gènere que porta avant l’Ajuntament de Finestrat des del seu departament d’Igualtat.