Dupliquen el nombre d’aules de la Casa de Cultura de Finestrat i amplien l’aforament de la Sala d’Assajos

Informe analítiques platja Finestrat estat arena i aigua: QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT
21/09/2020
Obri el Centre S&S Fitness Trainers Finestrat
21/09/2020

L’ALCALDE VA VISITAR L’EDIFICI DESPRÉS DE CULMINAR LES OBRES D’AMPLIACIÓ I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
L’alcalde, Juan Francisco Pérez, al costat del regidor de Cultura, Héctor Baldó i l’edil d’Obres, José Vicente Lloret, i els tècnics de l’obra van visitar la Casa de Cultura després de culminar-se les obres d’ampliació d’espai amb les quals han duplicat el nombre d’aules i també han augmentat l’aforament de la sala d’assajos.

En la seua visita, l’alcalde va informar que “hem aprofitat el parèntesi en l’activitat lectiva i cultural marcada per la pandèmia per a posar a punt les instal·lacions de la Casa de Cultura. En concret, hem invertit 50.000 € a dotar noves aules i a ampliar la sala on assaja l’alumnat de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana, la qual cosa és fonamental davant la circumstància actual marcada principalment per la necessitat d’augmentar aforaments i mantindre distàncies de seguretat”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

En concret, des del consistori han invertit 48.400€ en una obra destinada a habilitar 3 noves aules a causa de l’augment del nombre d’educands de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana. També han substituït el sistema d’il·luminació, climatització i ventilació atenent criteris d’eficiència energètica; han millorat el sistema d’aïllament acústic i el sistema de seguretat contra incendis; i han redistribuït la sala d’assajos de la banda de música per a incrementar l’aforament fins a 60 persones.
Aquesta actuació se suma a la renovació dels equips audiovisuals i d’il·luminació de la sala d’actes que es va executar aquest estiu, amb tecnologia més eficient, i una inversió de 19.500€, sufragada en un 70% des de la Diputació d’Alacant.
A la Casa de Cultura de Finestrat estan situades les aules de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana. En les seues instal·lacions també assagen l’Agrupació Coral de Finestrat i la Rondalla Cors i Veus Font del Molí de Finestrat, a més de les classes del taller infantil de teatre.

GABINET DE PREMSA (19.09.2020)