Dues Cavalcades recorren la Cala i el Centre Històric

Els Reis d’Orient ja estan de camí a Finestrat
10/01/2023
Family Cash obri a Finestrat i ofereix més de 100 llocs de treball
10/01/2023

Primer a la Cala, i una mica més tard al centre històric tradicional.

 

 

 

 

 

 

 

Dues cavalcades, organitzades per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat amb la col·laboració de la Comissió de festes de Finestrat, Mini-Tofols Comissió, han recorregut aquesta vesprada la Cala i el centre històric de Finestrat.

Acompanyat de diferents animacions musicals, una vesprada-nit més, la màgia de la nit de Reis s’ha presentat amb tota la seua esplendor. Enguany Melcior, Gaspar i Baltasar arribaven a cavall i acompanyats dels seus respectius patges.

Cavalcada Cala Finestrat

A les 18.00h arranquem la vesprada a la Cala de Finestrat amb una cavalcada amb animació musical i els millors personatges animats. Tots ells han desfilat per tota l’Avinguda Marina Baixa fins a arribar a la plaça de l’Àmfora, a la mateixa vorera de la platja, on s’han repartit els regals.

Cavalcada Centre històric

Mitja hora més tard arrancava la cavalcada del centre històric. Partint des del Raval ha recorreguts els principals carrers fins a arribar a la Plaça del Poble on s’han repartit els regals.

Tot això acompanyat per la música de la banda del Centre Musical Puig Campana i coneguts personatges d’animació infantil.

GABINET DE PREMSA: (05.01.2023)