Dos joves de Finestrat completaran la seua formació com a Tècnics d’Activitats Esportives en dependències municipals

Finestrat es prepara per a “tremolar” amb la terrorífica festa d’Halloween de la Llampuga Comissió 2022
27/10/2021
El Cementeri Municipal de Finestrat es prepara per a Tots Sants
28/10/2021

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca va rebre a Lorenzo Zárate i Hugo Ruiz, dos joves de Finestrat per a donar-los la benvinguda amb motiu de les pràctiques que realitzaran en les instal·lacions esportives municipals per a completar la seua formació com a Tècnic d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives (TECAF). En aquesta recepció també van ser present el regidor d’Esports, David Alarcón i el tècnic del departament, Juanvi Llinares.

“Per a obrir les portes del mercat laboral és fonamental haver realitzat pràctiques en entorns reals de treball. Per això, des de fa uns anys estem donant a l’Ajuntament aqueixa oportunitat als joves de Finestrat. Hui rebem a Loreno i a Hugo que realitzaran 360 hores de pràctiques en les diverses instal·lacions esportives com el pavelló municipal i el camp de futbol de la Foia, també a les Escoles esportives i en les diverses activitats a l’aire lliure i de gimnàstica per a la salut que tenim programades. Així que molt satisfets amb aquest reforç en el departament i, sobretot, amb la possibilitat que els donem de completar la seua formació ”, va indicar l’edil d’Esports, David Alarcón.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En aquests 5 mesos de pràctiques també aprendran les tasques d’administració i gestió esportiva sota la supervisió del coordinador municipal d’Esports, Juanvi Llinares.

GABINET DE PREMSA (27.10.2021)