Dona-li dies al valencià

El Museu de Finestrat acull una exposició de pintura d’Ángela Córdoba titulada “Reflexos de la India”
08/02/2021
Nova ronda de contactes per l’ocupació i la formació a Finestrat
09/02/2021

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat han editat unes agendes per a 2021 titulades “Dona-li dies al valencià”. Aquestes agendes inclouen imatges de diversos llocs emblemàtics de la localitat com es Castell, la Plaça La Torreta, la platja de la Cala o el Puig Campana, acompanyades per un refranyer popular en valencià per a cada mes de l’any.

Les agendes estan dirigides als joves des dels 12 als 35 anys que poden passar a recollir-les aquesta setmana per l’entrada del Centre Juvenil Finestrat. L’horari d’atenció al públic és dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 a 14.00 hores i dimarts i dijous, a la vesprada, de 17.00 a 19.00 hores (només aquesta setmana).

“És una manera d’acompanyar el dia a dia dels veïns de Finestrat alhora que donem a conéixer frases populars en valencià entre els més joves”, va indicar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, al costat de la tècnica de l’Oficina de Promoció del Valencià, Àngels Llorens.

(GABINET PREMSA.8.2.2021)

**Cal recordar que, com a mesura preventiva per a contenir la pandèmia, l’activitat del Centre Juvenil roman interrompuda. Sols es podrà accedir a l’àrea de recepció per a recollir l’agenda.