“Dona-li dies al valencià”, l’Oficina de Promoció del Valencià de Finestrat aposta de nou per una agenda exclusiva de la localitat.

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, va visitar les obres de remodelació de l’Avinguda Benidorm a Finestrat
26/01/2022
Jornada de donació de sang a Finestrat
27/01/2022

L’Oficina de Promoció del Valencià de Finestrat torna apostar per portar la llengua pròpia, el valencià, al carrer i mostrar la importància que té el conéixer-la i el parlar-la. Per a això ha editat per segon any consecutiu una agenda en valencià.

“Un any més i després de l’èxit de l’anterior convocatòria, des de la regidoria de Cultura hem volgut secundar i donar visibilitat a la nostra llengua. L’agenda “Dona-li dies al valencià”, que edita l’Oficina de Promoció del Valencià, recull fotos i refranys típics de Finestrat. Enguany, a més del calendari setmanal de cada mes, també s’ha inclòs, a peu de pàgina, el mes corrent i l’immediatament posterior per a tindre una visió més general de l’evolució dels dies de l’any. Igualment s’han incorporat els mapes del terme municipal de Finestrat amb elements geogràfics com són els rius, les serres o les fonts de la localitat. En la nova agenda s’assenyalen igualment les festes més populars i arrelades de la localitat” ha assenyalat el regidor de Cultura, Héctor Baldó.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE CULTURA, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ