Dissabte de Rondalles a l’Auditori EL Castell de Finestrat

SESSIÓ ORDINÀRIA: Ajuntament de Finestrat, divendres 29, 12.30 hores
28/07/2022
Finalitzen les Escoles d’Estiu de Finestrat
29/07/2022

És un dels plats forts de la programació de l’Estiu Cultural de Finestrat i tindrà lloc dissabte que ve 30 de juliol en l’incomparable marc de l’amfiteatre “El Castell” de Finestrat als peus de l’Ermita.

 

 

Convidats pels amfitrions, la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat, el concert el protagonitzen, a més de l’entitat musical local, el Grup de Corda Ponoig de Polop, l’Orquestra de Pols i Pua de l’Associació d’Amics de la Música i el Grup de Cant i Corda, aquests dos últims, de Callosa d’en Sarrià.

Tots aquests grups té alguna cosa en comú, comparteixen director des de fa anys i aquest mateix dissabte seran conduïdes pel mateix mestre, Francisco Pérez Lapera.

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE CULTURA, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

“Per a nosaltres, com a Regidoria de Cultura, per a tots aquells que ens estan acompanyant durant aquest Estiu Cultural, i que de segur estaran el dissabte que ve en l’Auditori El Castell, és tot un privilegi oferir un concert els protagonistes del qual són algunes de les rondalles més importants de la nostra comarca. Gaudirem de diferents estils musicals, de grans clàssics, de la música popular o de cantautors consagrats i sobretot podrem delectar-nos amb l’actuació de totes elles en una actuació en comú en el final del concert” ha declarat el regidor de Cultura, Héctor Baldó, qui també va reconéixer la labor de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat en l’organització d’aquest esdeveniment.

El concert començarà a les 22 hores del dissabte 30 de juliol a l’Auditori El Castell de Finestrat.

GABINET DE PREMSA (27/07/2022)