Dissabte de Carnestoltes a Finestrat

Bona jornada per als equips del Club de Futbol Unió Esportiva Finestrat
07/02/2024
Pepa Cardona presenta a Finestrat el llibre Gestado en mi corazón sobre el seu personal procés d’adopció
07/02/2024

Tot preparat per a la gran festa de Carnestoltes que se celebrarà dissabte que ve 10 de febrer. Enguany amb un lema “Segueix les Màscares” que ens conviden a recórrer els carrers tradicionals de Finestrat buscant el camí del carnestoltes. Unes màscares elaborades pels xiquets/es de Finestrat en els tallers organitzats per la Regidoria de Joventut durant el mes de gener i febrer.

Enguany com a novetat, arranquem la desfilada des de la Plaça de l’*Ajuntament.

La cercavila de Carnestoltes està organitzat per la Regidoria de Festes amb la col·laboració de la Comissió de Festes 2024 El Pi.

Després de la desfilada hi haurà disc infantil i barra popular a la Plaça de la Unió Europea.

Per als joves i no tan joves també hi haurà ball a partir de les 23.30 hores a la Sala Jove.

En paraules de la regidora de Festes, Sara Llorca, «són dies de quaresma, són dies de carnestoltes. Des de la regidoria de Festes us convidem a tots, xicotets, joves i majors a gaudir del carnestoltes. Aquest dissabte 10 de febrer el centre històric tradicional s’omplirà de color, música i sobretot de disfresses. Us esperem a la Plaça de l’Ajuntament perquè tenim sorpreses. Perquè enguany no sols desfilem, sinó que buscarem les màscares que hem elaborat en els tallers de carnestoltes. Així que des d’ací us anime a participar, a disfressar-vos i a compartir aquest dissabte de Carnestoltes”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE FESTES, SARA LLORCA, ACÍ