Dispositiu de neteja i desbrossament de camins rurals per a previndre incendis forestals a Finestrat

Finestrat aconsegueix l’adhesió de 4 empreses en la xarxa nacional de Destinacions Turístiques Intel·ligents
12/06/2020
Primera jornada de platja a la Cala de Finestrat amb l’aplicació del pla de contingència de seguretat
15/06/2020

Les últimes jornades s’està treballant en la neteja i desbrossament de camins d’accés a les partides rurals de Finestrat. Des de les regidories d’Obres i Projectes i la de Medi Ambient s’ha promogut aquesta actuació amb la qual es millorarà la circulació en aquestes vies i, sobretot, es contribuirà a previndre els incendis forestals.

L’edil d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, es va desplaçar hui a la partida El Realet al costat del tècnic de Medi Ambient, Felipe Martínez, per a supervisar aquests treballs que es prolongaran durant la setmana vinent. “Aquesta actuació està especialment centrada en les partides rurals més pròximes a les zones d’especial valor paisatgístic i natural del terme municipal. I hem reforçat el dispositiu de neteja en les últimes jornades amb la vista posada en la prevenció d’incendis forestals davant les temperatures tan elevades que s’aconsegueixen a l’estiu”.

Els treballs que s’estan desenvolupant consisteixen a eliminar la brossa de les cunetes i vorals i podar la vegetació que envaeix els vials.

GABINET PREMSA. 12.6.2020)