Dimarts que ve torna el Club de Lectura “La Finestra Màgica” amb sessions presencials i també via zoom

Finestrat organitza classes d’espanyol per a facilitar la integració de residents d’una altra nacionalitat
13/10/2020
Curs de Danses Valencianes a Finestrat
15/10/2020

LA PRIMERA SESSIÓ COMPTARÀ AMB BEATRIZ GIOVANNA RAMÍREZ,  AUTORA DEL LLIBRE DE POEMES “DESNUDA JUNTO AL MAR”

Des de la Regidoria de Cultura informen que l’activitat del Club de Lectura “La Finestra Màgica” es reprén després del parèntesi provocat per la pandèmia. Com a novetat enguany les trobades literàries seran el tercer dimarts de cada mes al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36).

La primera sessió se celebrarà dimarts que ve 20 d’octubre, a partir de les 18.00 hores, amb la modalitat presencial i també via zoom per a facilitar la participació en línia d’aquelles persones que no puguen desplaçar-se com a mesura de prevenció a causa de la pandèmia del COVID-19. En les reunions se seguiran totes les mesures del Pla de Contingència antiCOVID-19 dels edificis municipals com l’aforament reduït, les distàncies de seguretat, l’ús obligat de màscares i la desinfecció de l’espai abans i després de cada sessió literària, entre altres.

En la primera trobada del pròxim dimarts els participants comentaran la novel·la “Un Caballero en Moscu” d’Amor Towles i també el llibre de poemes “Desnuda junto al mar”, al costat de la seua autora, Beatriz Giovanna Ramírez, poeta resident a Finestrat.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va posar en valor aquesta activitat literària que coordina la filòloga, Carmen Almarcha, “amb més de 5 anys de marxa a Finestrat. Ara toca conviure amb la pandèmia, seguir tots els protocols per a garantir la seguretat dels participants que, com a novetat, també podran seguir les sessions via zoom. Per tant, anime als veïns de Finestrat a continuar cultivant aquesta afició per compartir el plaer de la lectura”.

Per a participar, poden posar-se en contacte amb el departament municipal de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat telefonant al 96 587 81 00 (extensió 1229).

(GABINET DE PREMSA 14.10.2020)