Dimarts que ve reobrin l’extensió administrativa de la Cala de Finestrat després de culminar les obres de reforma

Més de vint empresaris/àries participen en el “Desdejuni Igualtat 365” al Viver d’Empreses de Finestrat
28/10/2021
Les sènior del Club Voleibol Finestrat segueixen líders invictes en 1a divisió nacional
29/10/2021

Dimarts que ve, dia 2 de novembre, reobri les seues portes l’extensió administrativa que té l’Ajuntament en la Cala de Finestrat, concretament en l’Avinguda Marina Baixa, núm. 29. A la fi d’agost va tancar les seues portes per a l’execució dels treballs de renovació i posada a punt d’aquestes dependències municipals on es para atenció administrativa als veïns que resideixen en aquest nucli urbà. En la seua visita a l’extensió l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca al costat del portaveu de govern, Héctor Baldó, va anunciar que ”a partir de la setmana que ve obrim l’extensió que té l’Ajuntament a la Cala de Finestrat. Volíem millorar la instal·lació, tant la façana com l’interior, amb la renovació del paviment, la ventilació, el mobiliari amb una distribució diferent.

També hem substituït la il·luminació per led, més eficient des del punt de vista energètic. I en matèria de tecnologia continuem avançant com a administració electrònica i hem implantat un nou sistema per a facilitar la presentació de documents de manera digital i així agilitar els tràmits als usuaris”. A més, en atenció a les peticions dels veïns han aprofitat aquesta actuació per a ornamentar la zona d’accés a les dependències i posar bancs.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

 

El cost de les obres ascendeix a 40.000€ sufragats al 100% pel consistori. “És una inversió important per a millorar l’extensió de l’Ajuntament, que se suma a la recent renovació del Centre Social de la Cala. I a la qual prompte s’unirà l’ampliació i millora del consultori mèdic, situat a escassos metres i que estem desitjant poder reobrir prompte per a la població d’aquesta zona de la localitat”.

Quant al protocol antiCOVID-19, la ciutadania trobarà diversos cartells informatius indicant les normes de prevenció com l’ús obligat de màscares, o la desinfecció obligada de mans en els dispensadors de l’entrada.

GABINET DE PREMSA (29.10.2021)

***Durant les obres del consultori mèdic de la Cala de Finestrat els usuaris estan rebent la seua assistència sanitària en el consultori de la Cala de Benidorm. No obstant això, els dies 15 i 16 de novembre romandrà tancat per festius locals. Per tant, en aqueixes dates podran ser atesos en el consultori de l’Avinguda Els Mariners de la Vila Joiosa.