Dilluns que ve comencen les obres de renovació del paviment de l’aparcament municipal de Finestrat

La “marea rosa” torna a Finestrat el diumenge 20 d’octubre amb la marxa senderista contra el càncer de mama
11/10/2019
Segueix la “Cultura a la Fresca” en les urbanitzacions de Finestrat amb el teatre “Fly, el hombre pájaro” aquest diumenge en Golf Bahía
11/10/2019

EL TERMINI DE DURACIÓ ESTIMAT ÉS 1 MES I DURANT AQUEIX PERÍODE NO ES PODRÀ APARCAR EN LA PLANTA SOTERRANI

Des de la Regidoria d’Obres i Projectes de l’Ajuntament de Finestrat informen que la setmana que ve comencen les obres de renovació integral del paviment en la planta soterrani de l’aparcament municipal. Per aquest motiu, aquesta planta romandrà tancada al públic des del dilluns, dia 14 d’octubre, fins a la finalització dels treballs la duració de la qual està prevista que siga aproximadament d’un mes. Durant aqueix temps no es podrà estacionar en la planta soterrani. Per això, des del consistori han habilitat un espai exterior annex al pàrquing on podran aparcar els vehicles abonats afectats per les obres, més d’una vintena.

En paraules del regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, “fa un temps ja intervenim en la planta 0 del pàrquing perquè era necessari renovar tot el paviment. Ara li arriba el torn a la planta soterrani perquè el ferm també presenta un estat molt deteriorat, inclús havia botat per complet en alguns trams, la qual cosa ens genera molts problemes de brutícia i també en la pròpia circulació. Així que repararem aquestes superfícies amb morters i resines especials. A continuació, renovarem per complet el paviment i aprofitarem aquesta actuació per a pintar i millorar la senyalització”.

El pàrquing municipal va obrir les seues portes l’any 2007. Disposa de 202 places distribuïdes entre la planta 0 i la planta soterrani on dilluns que ve comencen els treballs per a renovar el paviment. En aquest sentit, l’edil també va informar que durant l’execució de l’obra “no quedaran places lliures per a facilitar la rotació de les persones que aparquen quan vénen a visitar-nos o a realitzar algun tràmit. Per tant, preguem paciència i comprensió perquè és una obra molt necessària, que segur que serà molt ben acollida per tots els usuaris”.

El termini d’execució aproximat de les obres és 1 mes i el pressupost de l’actuació ascendeix a 94.803’38 euros, sufragat íntegrament des del consistori. Les obres no afectaran la planta 0 on podran continuar aparcant amb normalitat els veïns que disposen de plaça abonada. Aquestes obres tampoc afectaran els accessos ni a les eixides de l’aparcament.

Per a més informació. poden contactar amb la Policia Local de Finestrat en el número de telèfon 639 620 690 (24 hores).

GABINET DE PREMSA (10.10.19)