Dia Mundial del Turisme a Finestrat

Finestrat obri la convocatòria d’un Taller d’Ocupació Exclusiva per a Dones
27/09/2022
Sessió plenària ordinària, ACTA Núm. 08/2022: dijous 29 de setembre, 9.30 hores
29/09/2022

FINESTRAT ACONSEGUEIX MÀXIMS HISTÒRICS D’OCUPACIÓ HOTELERA AQUEST ESTIU

EL DESTÍ TORNA A SER UN DELS PREFERITS DEL BO VIATGEM DE TURISME COMUNITAT VALENCIANA

Finestrat celebra el Dia Mundial del Turisme amb bones notícies com els màxims històrics d’ocupació hotelera registrats aquest estiu. També el municipi ha sigut un dels favorits dels usuaris del Bo Viatgem CV.

Ocupació hotelera

Des dels establiments hotelers van transmetre un balanç molt positiu d’aquesta temporada turística a Finestrat. I les dades així ho avalen amb màxims que se situen per damunt del 95%, superant les xifres registrades fins i tot abans de la pandèmia.

Quant a la procedència, trien Finestrat principalment els turistes de Madrid, la pròpia Comunitat Valenciana i el País Basc mentre que els visitants internacionals arriben, sobretot, des del Regne Unit, França i Rússia.

Si ja va succeir en 2021, en 2022 també es repeteix: Finestrat torna a ser un dels destins favorits dels usuaris del Bo Viatgem de Turisme Comunitat Valenciana. En el llistat de municipis més triats figura Finestrat al costat d’altres destins com Benidorm, Calp o Peníscola.

En paraules de la regidora de Turisme, Donna Rebecca Plummer, “estem d’enhorabona. Ha sigut una temporada turística excel·lent per al nostre destí, amb màxims històrics d’ocupació, tant en els establiments de la Cala com el centre històric. També tornem a ser un dels més triats entre les principals opcions dels usuaris del Bo Viatgem CV. I continuarem treballant per a consolidar la nostra proposta com a destinació de vacances on “Ho tens tot”, tal com resa el nostre eslògan”.

Rutes guiades Descobreix Finestrat

Com a incentiu per a continuar dinamitzant les visites al centre històric tradicional l’edil de Turisme va anunciar que tornen les rutes guiades “Descobreix Finestrat”. “A partir del cap de setmana del 8 i 9 d’octubre reprenem aquesta ruta lúdicocultural que tan bon acolliment té entre tots els públics. És una forma molt dinàmica i original de conéixer el nostre centre històric, no sols el seu encant i la seua bellesa, també la nostra història, patrimoni, curiositats… Així que us convide a passar caps de setmana diferents, en família, en parella, grups d’amics/es i reservar en el WhatsApp de Turisme 648 653 219”.

Finalment, l’edil de Turisme també va posar en valor la incorporació de la tecnologia al servei de la ciutadania i dels turistes que visiten la localitat amb exemples com la xarxa wifi gratuïta a la Cala, a la Font del Molí o a la Plaça de la Unió Europea; la connexió USB dels bancs del passeig de la platja per a carregar els dispositius mòbils; i, com a novetat, les pantalles tàctils habilitades a peu del passeig i a la Font del Molí. “Són pantalles amb accés a la pàgina web de Turisme, a l’agenda d’esdeveniments, perquè puguen gaudir de l’oferta cultural del dia. I també inclouen l’opció si es fes selfies de record del seu pas per Finestrat. Com a dada significativa, des d’aquestes pantalles s’han fet més de 7.000 selfies aquest estiu”, va concloure la regidora, Donna R. Plummer.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

(GABINET PREMSA.27.9.2022)