Dia del Comerç Local CV: Finestrat continua donant suport a la seua oferta comercial local amb el BO CONSUM actiu fins al 15 de desembre

Finestrat es prepara per a l’EXTREME BIKE NIGHT que se celebra el 3 de novembre
24/10/2023
L’Associació Empresarial de Finestrat celebra este divendres 27 la seua III Gala de Reconeixement a empreses per la seua innovació, trajectòria o emprenedoria
26/10/2023

Amb motiu del “Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana” que es commemora este 25 d’octubre des de l’Ajuntament recorden que continua en marxa la Campanya “Bo Consum Finestrat”. Una iniciativa destinada a promocionar l’oferta comercial i de serveis existent en la localitat i que estarà activa fins al 15 de desembre.

La regidora d’Empresa i de Consum, Donna Rebecca Plummer va posar en valor la diversitat d’establiments locals en els quals es poden consumir el bo. “Tenim restaurants, supermercats d’alimentació, bars, cafeteries, botigues de moda i complements, òptica, perruqueries, llar, decoració, forns, floristeries, botigues d’esports, bosses i calçat, sector automoció, benestar animal, botigues de joguets pensant en la campanya de nadal… Tenim negocis de totes les parts de la localitat, des del centre històric i el Bulevard fins a la Cala. I, com sabeu, és un llistat obert perquè poden continuar sumant-se empreses durant tot el període de la campanya”. Poden participar petites i mitjanes empreses, a més de franquícies nacionals o internacionals amb fins a 10 empleats/des.

En esta convocatòria del Bo Consum Finestrat la ciutadania empadronada a Finestrat i major de 18 anys pot adquirir a meitat de preu bons de 10, 20 i 50€, fins a un límit de 200€. “I els bons són compatibles amb promocions com el Black Friday que se celebra just en 1 mes, el 25 de novembre. És l’oportunitat perfecta per a adquirir este bo o gastar-lo en cas d’haver-lo adquirit ja. La ciutadania no sols estarà fent costat al comerç local amb les seues compres, també estaran aprofitant estos descomptes i promocions”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, DONNA R. PLUMMER, ACÍ

Com funciona el BO CONSUM FINESTRAT?

La dinàmica de la campanya és la mateixa d’anteriors convocatòries: els consumidors adquireixen els bons de 10, 20 o 50€, abonant la meitat del seu valor (5, 10 o 25€ respectivament), perquè l’altra meitat correspon a la subvenció directa de l’Ajuntament a través de la Diputació d’Alacant.

La novetat és que a l’hora d’adquirir-los es pot comprar 5 bons de 10€, 5 bons de 20€ i 1 únic bo de 50€. El límit per persona és 200€ (abonant 100€).

La compra dels bons és en línia a través de la pàgina web https://bonos.ayto-finestrat.es/

La inversió en estos bons ascendeix a 128.548 euros, finançats al 100% per la Diputació d’Alacant. El termini per a adquirir els bons i consumir-los es mantindrà obert fins al 15 de desembre de 2023, data límit per a consumir-los.

Aquells establiments interessats a sumar-se a la campanya poden fer-ho des de la pàgina web municipal (www.ayto-finestrat.es-seu electrònica-tramitsdestacats-adhesió comerços bo 2023). Queden excloses d’esta campanya les grans superfícies i els hipermercats, basars i gasolineres, així com les vendes telefòniques o per màquines expenedores. Per a més informació les empreses interessades poden telefonar al 965 996 204.

GABINET DE PREMSA (25-10-2023)