Demà obri les seues portes el Centre Juvenil Finestrat amb un torneig de videoconsoles, classes d’Anglés, Pintura i actuacions musicals

Alevins, infantils i cadets del CFUE Finestrat van guanyar els seus trobades de la lliga de futbol
15/03/2019
Abre sus puertas el Centre Juvenil con una mención especial a los jóvenes de Finestrat que han logrado el “Premio al Rendimiento Académico”
15/03/2019

FINESTRAT RECONEIX TAMBÉ DEMÀ ALS 7 ESTUDIANTS QUE HAN ACONSEGUIT EL PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC

Demà s’obrin les noves instal·lacions del Centre Juvenil de Finestrat amb la celebració d’una “Lan Party”, torneig per als aficionats a les videoconsoles que podran participar demà i també el dissabte, en horari de 17:00 a 22:00 hores. A més, les noves instal·lacions del Centre acullen des de demà el curs d’Anglés que organitza la Regidoria de Joventut i les classes de Dibuix i Pintura de l’Escola d’Art de Finestrat.

En aquesta primera jornada d’activitat en el Centre hi haurà un reconeixement especial per a 7 jóvens de Finestrat que han aconseguit el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic després d’acabar els seus cicles d’Educació amb un expedient excel·lent. Es tracta de Krom Llorca, Samuel López, Isabel Berenguer, Guillem Lloret i Soriano i Jaume Lloret i Soriano, en el cicle d’Educació Primària; Manel de Pàdua Climent, en el cicle de Batxillerat i Mario Aroca Muñoz, Premi Extraordinari de Grau Universitari en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Aquest reconeixement tindrà lloc en el Centre Juvenil a partir de les 19:00 hores.

L’edil de Joventut, Amelia Mayor, va fer una invitació a la població en general i a la gent jove en particular “per a assistir demà a aquest esdeveniment. És una jornada molt especial. Portem molt de temps preparant el nostre Centre Juvenil, un espai per als nostres jóvens on podran vindre a disfrutar del seu temps d’oci, a estudiar, preparar exàmens, treballs en grup, a formar-se en idiomes, informàtica, sexualitat, alimentació saludable; a rebre assessorament per a trobar treball, beques per a estudiar en l’estranger, etc. Per descomptat, considerem que el dia de l’obertura del nostre CIJ era la data més idònia per a reconéixer els estudiants que han destacat pel seu Rendiment Acadèmic i que són tot un exemple, a més d’un orgull per a la població de Finestrat”.

A més del torneig de videoconsoles, per a demà hi ha previst repartiment de regals, berenar per als assistents i les actuacions musicals de jóvens com a cantant de rap, Manel Agredo i la cantant Paula Muñoz, participant en els programes ‘Got Talent Espanya’ i ‘Factor X Espanya’ que interpretarà a Finestrat el seu primer single titulat “Guerrera”.

Agenda Joventut 2019 en Centre Juvenil

Les instal·lacions del Centre Juvenil Finestrat es troben en ple nucli històric, en el carrer Fonteta, 36. Fa dècades era el cine musical, punt de trobada per a la població local. I, des de demà, aquest edifici de 400m2 serà el punt de trobada, oci, formació i assessorament dels jóvens. Entre la programació, en el CIJ s’impartirà el curs d’Anglés preparatori per als exàmens KET de Cambridge, les classes d’idiomes i de Reforç escolar que organitza la Regidoria d’Educació i les classes de Dibuix i Pintura de “l’Escola’ d’Art de Finestrat”. Per al dissabte 23 de març ja hi ha programat un taller titulat “Buscant el sucre” sobre alimentació saludable sense sucres afegits i el dilluns 2 d’abril comença el curs “d’Iniciació a Photoshop”. Per a donar la màxima difusió a totes aquestes activitats, demà es repartirà un flyer informatiu amb dates i horaris.

(GABINET PREMSA. 14.3.2019)