Demà obri el pàrquing provisional habilitat per l’Ajuntament de Finestrat al carrer Sant Vicent

Èxit de participació i d’acolliment de les activitats organitzades des de la Regidoria de Joventut de Finestrat
13/09/2021
Els xiquets de l’Escola Infantil Municipal de Finestrat estrenen nou sòl de cautxú al seu pati de jocs
14/09/2021

AQUEST APARCAMENT DONARÀ SERVEI EN PLE CENTRE HISTÒRIC DURANT LES OBRES DE REURBANITZACIÓ DE L’AVINGUDA BENIDORM

En ple compte arrere per a l’inici de les obres de reurbanització de l’Avinguda Benidorm i Camí de Reis el consistori ha culminat ja les obres d’adequació d’un solar com a aparcament prosivional per a vehicles en ple centre històric mentre dure l’execució d’aquestes obres.

En la seua visita al pàrquing l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat del regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, va informar que “és un pàrquing provisional que es posa a la disposició de tots els veïns a partir de demà, dimarts 14 de setembre, i estarà en marxa durant tot l’any perquè aqueixa és la previsió de duració de les obres en la principal artèria de circulació del nostre nucli urbà, com és l’Avinguda Benidorm”.

Aquest pàrquing s’ha adequat en un solar urbà de titularitat municipal on s’han adequat prop de 40 places, de caràcter gratuït, i obert tots els dies de l’any, 24 hores. “La idea és que aquest aparcament done servei en les primeres hores del dia a les famílies que aparquen en l’entrada al col·le Puig Campana per a evitar així congestions del trànsit. I després també pretenem generar aparcament durant el desenvolupament d’unes obres de gran importància com és la reurbanització de l’Avinguda Benidorm en les quals canviarem calçada, paviment, serveis i tota la imatge de la principal artèria de Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA ACÍ

Al final de les obres, el solar es recuperarà per a destinar-lo a una instal·lació municipal des del consistori.

(GABINET PREMSA. 13.9.2021)