Demà finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes de les Escoles infantils per a menors de 3 anys de Finestrat

Suport institucional a la línia TÈXTIL RESPONSABLE de Carrefour Finestrat
26/10/2020
La Regidoria de Joventut llança el XIII Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat
26/10/2020

Des de la Regidoria d’Educació recorden que demà, 27 d’octubre, finalitza el termini per a sol·licitar les ajudes municipals per a tots els xiquets/es menors de 3 anys que estiguen escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Aquesta ajuda municipal és de 70€ mensuals per als xiquets/es nascuts en 2020, 50€/mes per als menors nascuts en 2019 i 30€/mes per als de 2018. A més, és compatible amb el Bo Infantil de la Generalitat.

En paraules de l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, “fem una crida a totes les famílies que tinguen fills menors de 3 anys en Escoles infantils municipals com l’EMUFI o en escoles privades autoritzades des de la Generalitat perquè demà és l’últim dia parell sol·licitar aquesta ajuda de l’Ajuntament. Som conscients que, ara més que mai, hem d’estar prop de les famílies per a ajudar a conciliar i també a fer front a la crisi sociosanitària que ha causat aquesta pandèmia. I cal formalitzar la sol·licitud ara per a poder rebre-la a final de curs. Les ajudes van des de 70€ al mes per als més xicotets, els menors d’1 any, fins a 30€ en el cas dels menors de 3 anys. Per tant, un any més i ja són 4, convoquem aquestes ajudes per a fer costat a les famílies amb les despeses d’escolarització en aquesta franja d’edat”.

La documentació es podrà presentar en l’extensió administrativa de la Cala, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament (planta baixa) o també per via telemàtica en la seu electrònica de la pàgina web www.ayto-finestrat.es

Destinataris

Es poden beneficiar d’aquestes ajudes els menors de 3 anys escolaritzats en Escoles públiques municipals com l’EMUFI de Finestrat i també escolaritzats en Escoles Infantils privades autoritzades per la Conselleria, sempre que estiguen empadronats a Finestrat i complisquen els requisits establits en les bases.

Requisits

Entre els requisits, han de figurar empadronats en el padró municipal amb almenys un any d’antiguitat i no superar el llindar de renda estipulat en les bases redactades pel consistori finestratí.

(GABINET PREMSA.26.10.2020)