Demà finalitza el termini per a apuntar-se al “Dinar del Nou d’Octubre” que organitza la Llampuga Comissió de Festes 2022

Inauguració de l’exposició “14 i més. Ven a encontrarte” al Museu de Finestrat
05/10/2021
L’Ajuntament de Finestrat crearà 4 llocs de treball amb fons europeus
05/10/2021

ELS ACTES FESTIUS DEL “DIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA” COMPTARAN TAMBÉ AMB TARDEO, INFLABLES, CASTELL DE FOCS I “LA FÚMIGA” EN CONCERT

Demà, dimecres 6 d’octubre, és l’últim dia de termini per a reservar el “dinar” que organitza la Llampuga Comissió de Festes amb motiu del “Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana”. Es tracta del primer acte gran que celebra aquesta Comissió des que va esclatar la pandèmia al març de 2020. I, per a aquesta data tan assenyalada, han preparat un menú en el qual el plat protagonista serà la paella.

Aquest dinar tindrà lloc a la Plaça de la Unió Europea a partir de les 14.00 hores i continuarà amb tardeo, inflables per als més xicotets, bandeta de música a càrrec del Centre Musical Puig Campana i barra amb planxa de la Comissió per al berenar-sopar posterior. Així fins a arribar a les 22.00 hores, moment en el qual està previst disparar el castell multiposicional, visible des de qualsevol punt del nucli històric. Aleshores prendrà l’escenari LA FÚMIGA, banda per a la qual ja estan esgotades les 600 entrades posades a la venda a 5€ a benefici de les festes patronals 2022. Tots aquests esdeveniments compten amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat.

L’edil titular de l’àrea, Héctor Baldó, va afirmar que “estem molt emocionats amb aquest cap de setmana de festa. Serà el 1r sense restriccions d’aforaments i el primer esdeveniment gran que celebrem de la mà de la Comissió des que va començar aquesta pandèmia. A més, es tracta del Nou d’Octubre, la festa de la nostra Comunitat. Així que molt il·lusionats. Es nota al carrer, el poble té ganes de compartir aqueixos moments festius i mantindre vives les tradicions que tant ens uneixen i que tant ajuden a organitzar a l’agost les festes en honor als nostres patrons. Així que recordar-vos que demà és l’últim dia per a reservar el dinar de la Comi d’aquest dissabte, 9 d’octubre”.

El preu del dinar és 20€ i cal reservar al núm. de compte: ES74 0081 1059 4900 0115 7024). Poseu al concepte a quina barraca pertanyeu.

Acte institucional

En el “Nou d’Octubre” l’Ajuntament distingirà a dos veïns de Finestrat: Xavier Llinares Miralles, per la seua destacada trajectòria a nivell nacional en el món de l’economia i de la banca (actualment dirigeix la Xarxa de Banca Comercial de BBVA a Espanya); i a Maribel Rabasa Climent, primera funcionària a l’Ajuntament de Finestrat, administració en la qual va treballar durant 44 anys. Aquest acte institucional tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura, el dissabte 9 d’octubre, a les 13.00 hores.

En tots els esdeveniments es seguiran les mesures de contenció en vigor enfront del COVID-19 com l’obligatorietat de la mascareta i mantindre les distàncies de seguretat.

GABINET DE PREMSA (5.10.2021)