Demà comencen les obres en el parc infantil del consultori mèdic per a substituir l’arena per formigó imprés en atenció a les peticions veïnals

Concurs de Dibuix Infantil: “El policia és el teu amic”
12/03/2019
Finestrat celebra este dissabte les seues carnestoltes amb una festa de disfresses, berenar i un espectacle de màgia
12/03/2019

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen sobre les actuacions de millora en el parc infantil del carrer Serra Cortina, ubicat junt amb el consultori mèdic. En aquest parc i seguint les propostes dels veïns, substituiran l’arena per formigó imprés en la part superior d’engrunsadores i també en la part baixa dels tobogans.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “continuem avançant a Finestrat amb la col·laboració dels veïns. En aquesta ocasió millorarem un parc infantil, situat junt amb el consultori, perquè és d’arena de blanc i ens comentaven els usuaris que generava molèsties i malestar per la presència de gats i també brutícia. Per tant, demà mateix comença una obra mitjana que consistirà a canviar l’arena per formigó imprés i així deixarem un parc acabat a gust de totes les persones que ho gaudisquen diàriament. Sens dubte, qui millor coneix el seu carrer és qui viu en ella. I el que hem de fer els que estem al capdavant de l’administració és estar atents a aquestes peticions, ser àgils i intentar satisfer aqueixes necessitats”.

La superfície d’actuació són 700m2 aproximadament i el pressupost ascendeix a 28.971’64€, sufragat des de l’Ajuntament. Els treballs duraran aproximadament una setmana perquè inclou la retirada del mobiliari urbà (bancs, papereres, tapes de l’enllumenat, la tanca infantil de fusta), a més de moviments de terra, el pavimentat amb formigó i el muntatge del parc sobre la nova superfície.

Cal recordar que en aquest mateix parc i també atenent les propostes dels veïns, el consistori va instal·lar una tanca de seguretat per a evitar l’eixida dels menors a la calçada.

GABINET DE PREMSA (4.03.19)