Demà comencen els esdeveniments culturals d’estiu a Finestrat amb el concert de jazz d’”Alonis Band”

La Generalitat Valenciana decreta el uso obligatorio de mascarilla para frenar los brotes
20/07/2020
Esdeveniments culturals de les nits d’estiu a Finestrat
20/07/2020

EN ELS ESDEVENIMENTS S’ADOPTARAN LES MESURES ESTABLIDES PER A GARANTIR LA SEGURETAT DELS ASSISTENTS ENFRONT DEL COVID-19
Demà comencen els esdeveniments que ha organitzat la Regidoria de Cultura per a les nits d’estiu a Finestrat amb “l’Alonis Band” a la Cala. Serà un concert de música en directe en el qual prevaldrà, sobretot, el jazz i que es podrà gaudir a partir de les 22.00 hores a la Plaça de l’Àmfora. La programació cultural inclou altres tres esdeveniments i, en tots ells, s’aplicaran les mesures de seguretat per a evitar la propagació del COVID-19 com l’ús obligat de màscara, la limitació d’aforament, la delimitació d’entrades i eixides separades per a evitar aglomeracions i la desinfecció de l’espai abans i després de la celebració de cada esdeveniment.

Per al dissabte, dia 25 de juliol, la cultura en valencià arribarà a la Plaça de la Unió Europea on se celebrarà una nit de monòlegs titulada “Riures en valencià”. Tres monologuistes, María Zamora, María Juan i Carol Tomás, amenitzaran la fresca estival des del centre històric de la localitat. Aquesta actuació compta a més amb el suport de la Diputació d’Alacant a través de les “Subvencions per al foment de la llengua i la cultura popular valenciana, anualitat 2020”.

A l’agost seguirà la cultura tant a la Cala com al centre històric. El dia 1 tornarà la música en directe a la platja a càrrec de “Guillermo Carmena’s Band”. Serà a les 22.00 hores, a la Plaça de l’Àmfora.
I el dia 8 d’agost se celebrarà en el centre històric el teatre familiar “Las aventuras del joven principito”, d’Adán Rodríguez. Aquesta adaptació està inspirada en la famosa novel·la “El Petit Príncep” en la qual el seu autor, Antoine de Saint-Euxpéry, proposa un viatge iniciàtic a través de la imaginació, la màgia, la sensibilitat i la saviesa dels seus personatges. Aquesta representació teatral, recomanada per a tota la família i xiquets a partir dels 6 anys d’edat, es podrà gaudir el dissabte, dia 8 d’agost, a les 22.00 hores, a la Plaça de la Unió Europea. Aquest esdeveniment compta amb el suport de la Diputació d’Alacant a través de les “Subvencions per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques (anualitat 2020)”.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va convidar a la població “a gaudir d’aquesta programació estival que hem organitzat amb molt de mirament, tenint en compte que és un moment molt diferent respecte a la programació Sensacions d’Estiu d’anys anteriors. Hem d’aprendre a conviure amb el COVID-19. I, per això, seguirem la política #FinestratSegur perquè puguem continuar gaudint de la cultura a l’aire lliure i amb totes les garanties de seguretat”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Exposició LUGARES de la Fundació Frax
A més, fins al pròxim 18 de setembre es pot visitar en el Museu de Finestrat l’exposició “LUGARES” composta per quadres d’artistes que han exposat en la Fundació Frax i que forma part de la mostra itinerant “Descobreix els nostres artistes” que promou la Diputació d’Alacant. La primera parada d’aquesta mostra és Finestrat amb 14 obres el fil conductor de les quals són la representació de llocs com el paisatge muntanyenc del Puig Campana, el barri antic d’Altea o les salines de Santa Pola.
L’horari de visita al Museu és de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i també hi ha l’opció de visita fent reserva prèvia en l’email museu@finestrat.org o cridant al número de telèfon 660 70 54 20.
(GABINET PREMSA.17.7.2020)