Demà comença la temporada de la piscina municipal de Finestrat

Aquest divendres l’alumnat del grup adult de l’Escola d’Art Finestrat inauguren la seua exposició de fi de curs en el Museu
28/06/2021
Segueixen a bon ritme les obres d’ampliació del cementeri de Finestrat amb una inversió pròxima al mig milió d’euros
28/06/2021

ELS MENORS DE 13 ANYS I ELS MAJORS DE 65 NO ABONARAN LA TARIFA D’ACCÉS QUE SERÀ DE 1’80€ I HI HAURÀ UN BO ESPECIAL DE 40€ PER A TOT L’ESTIU

Demà obri les seues portes la piscina municipal de Finestrat. Amb les mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID, horari de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores i 1’80€ de tarifa d’accés que no abonaran els menors de 13 anys ni els majors de 65 anys. A més, hi haurà un bo de 40€ per a poder entrar durant tot l’estiu.

L’alcalde Juanfran Pérez Llorca, va visitar la instal·lació al costat de l’edil d’Esports, David Alarcón. Des d’allí va afirmar que “finalitza el curs escolar, arranca la temporada estival i reobrim les instal·lacions de la piscina municipal. Com sabeu, està totalment renovada des de fa 2 anys, incorporant un sistema amb major accessibilitat i eficiència en el consum d’aigua. Hem posat la instal·lació a punt amb algunes millores en els lavabos i la seua coberta. Així que a partir de demà la població pot començar a gaudir d’aquesta piscina amb l’opció d’un bo de 40€ per a gaudir-la tots els dies de l’estiu”.

Pel que fa a les mesures de seguretat anti COVID-19 se seguiran les indicacions de les autoritats sanitàries d’acord amb l’evolució de la situació. En aquests moments i fins al dissabte 26 la mascareta continua sent obligatòria en espais a l’aire lliure, tant per a accedir com per a desplaçar-se per l’àrea perimetral de la piscina. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans en accessos, elements de desinfecció de calçat, de presa de temperatura, cartells informatius amb aquestes mesures i control d’aforament en accessos perquè no es podrà superar les 168 persones en tota la instal·lació. “Encara que vagen baixant les xifres de contagis és important no baixar la guàrdia i vetlar pel compliment de les mesures que dicten les autoritats sanitàries per a contindre la pandèmia”, va concloure l’alcalde.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La piscina obrirà demà, dijous 24 de juny, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, amb personal municipal que supervisarà els accessos i personal de socorrisme per a vetlar per la seguretat dels banyistes. A partir del dilluns, dia 28, l’horari de matins queda limitat de dilluns a divendres per la celebració de les escoles municipals d’estiu i els cursos de natació de la Regidoria d’Esports.

** Per a adquirir el bo estiu és necessari realitzar el pagament (40€) en la 3a planta de l’Ajuntament (Departament Comptabilitat) i entregar el resguard en la piscina on s’anotaran per a tot l’estiu.

GABINET DE PREMSA (23.6.2021)