Demà comença el termini de matrícula per als menors de 3 anys de l’Escola Infantil Municipal de Finestrat

Finestrat organitza un curs pràctic d’Anglés comercial per a fer costat als veïns en situació de desocupació
13/04/2021
Fins al 30 d’abril es poden sol·licitar les ajudes al lloguer d’habitatge habitual a Finestrat
14/04/2021

EL TRÀMIT ES PODRÀ REALITZAR DE MANERA TELEMÀTICA I TAMBÉ PRESENCIAL A L’AJUNTAMENT I A L’EXTENSIÓ DE LA CALA

Demà, 13 d’abril, comença el termini de sol·licitud de matrícula a l’Escola Infantil Municipal de Finestrat (EMUFI) per als xiquets/es menors de 3 anys d’edat. El termini estarà obert fins al pròxim 30 d’abril i les sol·licituds es podran presentar de manera presencial, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament i en l’extensió administrativa de la Cala. També està l’opció de presentar-ho per seu electrònica en https://finestrat.sedelectronica.es/

Documentació necessària

Per a poder formalitzar la inscripció hauran de registrar la sol·licitud degudament emplenada, acompanyada de fotocòpia del llibre de família, fotocòpia de la Targeta de la Seguretat Social del menor (SIP), fotocòpia del DNI-NIE o passaport de tots dos progenitors.

Segons ha informat la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes “enguany hem retardat el termini de sol·licitud de plaça a la nostra Escola Infantil EMUFI en coincidir amb la Setmana Santa per a poder donar més temps a les famílies a l’hora de formalitzar aquest tràmit. Com sabeu, la nostra Escola té capacitat per a 38 xiquets amb edats entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Per a facilitar l’escolarització, a més del bo infantil de Conselleria, des de l’Ajuntament proporcionem ajudes municipals que la fan més assequible a les famílies. Així que us recorde que el termini estarà obert del 13 al 30 d’abril i enguany es podrà fer de manera telemàtica i també presencial a l’extensió de la Cala i al mateix Ajuntament”.

 

Per a més informació poden contactar amb la Regidoria d’Educació a través del correu alloret@finestrat.org o en el telèfon 96 587 81 00 (extensió Dept. Educació).

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

Escola Infantil Municipal de Finestrat

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores i a més s’ofereix servei de permanències, donant opció al fet que els pares puguen portar als seus fills a les 8.00 hores i recollir-los a les 18.00 hores, en cas de demanda.