Demà comença a Finestrat el curs de Manipulador d’Aliments amb totes les places ocupades

Finestrat invita a descobrir el seu nucli històric amb una divertida gimcama editada en espanyol, anglés i holandés
13/05/2019
L’Ajuntament de Finestrat ven en subhasta pública per 1’1 milió € la parcel·la del Bulevard comercial
15/05/2019

EL CURS D’ANIMADOR TURÍSTIC EN HOSTALERIA TAMBÉ HA PENJAT EL CARTELL DE COMPLET

Demà comença en el Viver d’Empreses de Finestrat el curs per a aconseguir el carnet de Manipulador d’Aliments amb totes les places ocupades. Organitzat per la Regidoria de Comerç a través de la seua Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local aquesta formació compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant i és gratuïta per a veïns/es empadronats a Finestrat.

En paraules de la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, “pràcticament tots els anys, just abans d’arrancar la temporada turística, organitzem aquest curs per a ajudar a ampliar el currículum dels veïns de Finestrat que busquen ocupació. En aquest cas es tracta d’una titulació obligatòria per a accedir a nombrosos llocs de treball com pot ser en hostaleria i restauració, el més demandat en la zona on vivim”. Demà, a les 16:00 hores, comença aquesta formació en el Viver d’Empreses de Finestrat (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial) amb les 15 places ocupades.

Curs d’Animació en Hostaleria

També el curs “d’Animació Turística en Hostaleria” ha penjat el cartell de complet amb les 30 places ocupades. Aquesta formació se celebra del 20 al 24 de maig en el Viver d’Empreses i contempla la possibilitat de realitzar pràctiques no remunerades en els hotels Alone i Tropic Relax de la Cala de Finestrat. “Són cursos amb grans possibilitats d’inserció laboral perquè estem aplicant una fórmula que ens està funcionant molt bé: organitzar cursos segons la demanda de personal que ens traslladen les empreses. Les empreses necessiten animadors. Formem els animadors. I així augmentem les possibilitats que aconseguisquen un lloc de treball. Per tant, donar les gràcies a les empreses per comptar amb nosaltres per a realitzar aquesta intermediació laboral i, per descomptat, donar les gràcies a la ciutadania perquè no hi ha res més gratificant que organitzar cursos i que s’ocupen totes les places”.

Aquesta formació també està subvencionada per la Diputació d’Alacant i serà gratuïta per a veïns/es empadronats/es a Finestrat.

(GABINET DE PREMSA: 13.05.19)