Cursos de castellà en línia per a residents d’altres nacionalitats amb suport de Diputació d’Alacant

Presentació literària d’¿Alma y corazón? de Luis Mayor a la Casa de Cultura de Finestrat
22/06/2021
Els benjamins del CFOE Finestrat es proclamen guanyadors de la Lliga Plata
22/06/2021

Des de la Regidoria de Residents d’Altres Nacionalitats de Finestrat informen que ja està en marxa la nova edició dels cursos en línia que organitza la Diputació d’Alacant per a aprendre castellà. Són cursos gratuïts, dirigits a residents estrangers i el termini per a apuntar-se estarà obert fins al 30 de juny.

Com va indicar la regidora de Residents d’Altres Nacionalitats de Finestrat, Donna Rebecca Plummer, “l’objectiu d’aquesta formació és afavorir la integració dels veïns d’un altre país que han triat Finestrat per a viure i, en molts casos, es troben la barrera de l’idioma”. Cal recordar en aquest sentit que la meitat de la població de Finestrat és d’una altra nacionalitat “amb una important presència de residents britànics. Per això, els animem a aprofitar aquesta oportunitat per a reforçar l’aprenentatge de l’idioma des de casa, de manera en línia i gratuïta a través de la Diputació d’Alacant. Així que molt agraïts a la institució provincial per aquest suport perquè la formació serà gratuïta i també adaptada al nivell i necessitats de cada participant”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, DONNA REBECCA PLUMMER, ACÍ

Els cursos, amb més de 500 hores de contingut, van dirigits a totes aquelles persones que estiguen empadronades a Finestrat, siga com siga el seu país d’origen. Entre els avantatges de la modalitat en línia es troba la possibilitat d’accedir als continguts des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia, els set dies de la setmana.

Requisits i Inscripció

Les persones que desitgen participar en aquesta activitat gratuïta, subvencionada per la institució provincial, poden inscriure’s a través de la pàgina www.ciudadanosextranjeros.es, on hauran d’emplenar una fitxa i adjuntar el certificat o volant d’empadronament. El termini ja està obert i finalitza el pròxim 30 de juny o, en el seu cas, una vegada completades les 400 places oferides.

Les persones inscrites hauran de tindre accés a un dispositiu -PC, mòbils, tauletes- amb els requisits tècnics necessaris per al suport de l’eina en línia amb la qual s’ha de treballar. Aquests programes d’aprenentatge estan organitzats a través de la Unitat de Residents Internacionals de la Diputació d’Alacant

Per a més informació, poden dirigir-se al departament municipal RON, situat en la 2a planta de l’Ajuntament o enviar un correu electrònic a ron@finestrat.org

GABINET DE PREMSA (17.6.2021)