Curs per a la renovació del carnet fitosanitari

Renovació del conveni entre l’Ajuntament de Finestrat i l’AMPA del CEIP “Puig Campana”
17/11/2021
Sisena victòria consecutiva de les Sènior del Vòlei Finestrat i victòria dels equips aleví i juvenil de futbol
19/11/2021

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Finestrat posa en marxa un curs per a la renovació del carnet de manipulador de plaguicides d’ús fitosanitari (nivell bàsic).

El curs s’impartirà el dimecres 24 de novembre a la Casa de la Cultura des de les 15h a les 21h i tindrà un preu de 50€ per persona.

Aquesta titulació autoritza a actuar com a auxiliar de tractaments terrestres i aeris amb plaguicides d’ús fitosanitari i a aplicar-los en instal·lacions, establiments o explotacions agrícoles i forestals, sense ús de personal auxiliar, amb plaguicides que no siguen ni generen gasos classificats com a tòxics o molt tòxics segons el Reial decret 255/2003.

En paraules del regidor de Medi Ambient, David Alarcón, “volem seguir amb la nostra línia formativa i reciclant coneixements per a la nostra ciutadania, sobretot en situacions tan arriscades com pot ser la manipulació de productes químics. Per això, a tots ells que ja van realitzar els cursos que hem impartit en edicions anteriors, els anime que s’inscriguen en aquesta nova formació, la renovació del carnet de fitosanitaris, perquè les places són limitades”.

ESCOLTEU LES DECLARACIÓN DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN

Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s ja en el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Finestrat (3a planta), en horari de 8.00 a 14.30 hores.